Çaykur Rizesporlu Cenk: Denizli'yle Hava Yakaladık - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizesporlu Cenk: Denizli'yle Hava Yakaladık

Çaykur Rizesporlu Cenk: Denizli\'yle Hava Yakaladık

Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç, Mustafa Denizli'nin göreve gelmesiyle büyük bir hava yakaladıklarını söyledi.

13.02.2013 13:35  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un forvet oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç, takımın başına Mustafa Denizli'nin göreve gelmesiyle büyük bir hava yakaladıklarını söyledi.

"HERKES İNANIYOR"

Bugüne kadar fileleri 8b defa havalandıran Cenk, "Herkes Çaykur Rizespor'un Süper Lig"e çıkacağına inanıyor. Bizde sahadaki performansımızla bu inanışa destek verdiğimizi düşünüyoruz" dedi. Teknik direktörleri Mustafa Denizli'nin Galatasaray'da 2 yıl birlikte top koşturduğu eski futbolcu Bülent Alkılıç'ın oğlu olan Cenk, ligin 2'inci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını, 4 maçta 3 galibiyet aldıklarını hatırlatırken de şunları söyledi:

"3 KRİTİK MAÇIMIZ VAR"

"Devre arasında yeni kurulan bir ekip olarak aldığımız sonuçlar çok güzel. Önümüzde 3 kritik maç var. Bu hafta Samsunspor deplasmanından sonra sahamızda önce Boluspor, sonra da Kartal ile oynayacağız. 3 maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz."

Takımda en fazla değişikliğin forvet oyuncuları arasında yaşandığına dikkati çeken Cenk, bu konuda şöyle dedi:

"İlk yarıda Uche ve Jallow ile oynuyordum. İkisiyle de çok iyi anlaşıyordum. Çok kaliteli oyunculardı ancak sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattılar. Yeni gelen kaptanımız Cernat ile Depetris de çok iyi oyuncular. Özelliklerimiz aynı ve birbirimize iyi toplar atıyoruz, iyi anlaşıyoruz. Yeni kurulan bir ekip olarak güzel bir performans ortaya koyuyoruz. Daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Zaten 1'inci ligin en iyi forvet hattı Rizespor'da."

"GÖZÜNDEN BİR ŞEY KAÇMAZ"

Mustafa Denizli ile çalışmanın gurur verici olduğunu ifade eden Cenk, herkesin Rize'nin Süper Lig'e çıkacağına inandığını ve kendilerinin de sahadaki performansları ile bu inanca destek verdiğini ifade ederken şunları söyledi:

"Mustafa Denizli ile birlikte çok şey değişti. Öncelikle hedefe gideceğimize daha çok inandık. Çünkü tek hedefi şampiyonluk olan bir hoca. Kendisiyle çalıştığım için gerçekten çok mutluyum. Bize çok şey katıyor. Takımda olduğu gibi şehirde de büyük bir farklılık yarattı. Herkes Rizespor'un şampiyon olacağına gönülden inanıyor. Mustafa Denizli marka bir hoca. Onunla birlikte sahada çok iyi olmak zorundasın. Sahada ne kaçak dövüşebilirsin, ne de başka bir şey yapabilirsin. Gözünden bir şey kaçmaz."

ÇETİN VE MEHMET AYRI ÇALIŞTI

Bu arada Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan sabah idmanında futbolcular koşu, kondisyon ve top çalışması yaptı. Sakatlıkları bulunan Çetin ve Mehmet takımdan ayrı çalıştı. Mustafa Denizli, antrenmanda futbolcuları ile yakından ilgilendi, kaptan Cernat ile bir süre görüştü. Top çalışması sırasında yardımcı antrenör İbrahim Üzülmez,yeşil mavili futbolculara, "topu sevgiliniz olarak görün" diye espri yaptı.

Çaykur Rizespor, Samsunspor maçı hazırlıklarını Cuma günü tamamlayarak Samsun'a gidecek.

JALLOW BİR AY SONRA DÖNÜYOR

Devre arasında sakatlığı nedeniyle sözleşmesi dondurulan Ousman Jallow, geçirdiği ameliyatın ardından bir ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Rize'de bulunan ve takımın Samsunspor maçı hazırlıklarını izleyen Jallow, futbolcu arkadaşları ile sohbet etti, hasret giderdi. Jallow, kendisini artık Rizeli gördüğünü belirterek şöyle dedi:

"Bir ay sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağım. Çaykur Rizespor'da iyi günler geçirdim. Başarılı bir dönem yaşadım. Sakatlığımın düzelmesinin ardından yeniden yeşil mavili formayı giymek isterim. Mustafa Denizli çok önemli bir teknik direktör. Onunla çalışmak bana gurur verecek."

FOTOĞRAF - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizesporlu Cenk: Denizli'yle Hava Yakaladık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement