Çaykur Rizesporlu Sercan: "Fenerbahçe'den Puan Alacağız" - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizesporlu Sercan: "Fenerbahçe'den Puan Alacağız"

Çaykur Rizesporlu Sercan: "Fenerbahçe\'den Puan Alacağız"

– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un tecrübeli oyuncusu Sercan Kaya, "Bu hafta sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe'den puan ya da puanlar alacağımıza inanıyoruz" dedi.

31.03.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un tecrübeli oyuncusu Sercan Kaya, "Bu hafta sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe'den puan ya da puanlar alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Sezona kötü başladıklarını ve ligin ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını anlatan Sercan Kaya, "Bunun sonucunda hoca değişikliği oldu. Hikmet Karaman'ın gelmesiyle birlikte hem takım olarak, hem de ortaya koyulan futbol ve kişisel performans olarak herkes bir yerlere çıkmaya başladı. Futbolumuzu geliştirdik ve bu da gözle görülüyor. Bu çıkışımız sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINDAN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIZ"

Fenerbahçe ile önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Sercan, şöyle devam etti:

"Bu zorlu karşılaşmada elimizden geleni sahaya yansıtıp puan ya da puanlar alacağımıza inanıyoruz. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Fenerbahçe ile oynayacağımız zorlu maçta taraftarımıza büyük iş düşüyor. Taraftarımız elbette takımını iyi oynayıp iyi mücadele ederek görmek istiyor. Bizde son haftalarda bunu yansıtıyoruz. Taraftarımız inşallah bu maçta bizi yalnız bırakmaz. Birlik ve beraberlik içinde Fenerbahçe maçından alnımızın akıyla çıkacağız."

KWEUKE BELİRSİZLİĞİ

Bu arada Kamerun A milli takımın Endonezya ile yapılan maçta sakatlanan Leonard Kweuke, Rize'ye döndü. Tecrübeli golcünün fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdüğü ve oyuncunun durumunun çekilecek MR sonrasında netlik kazanacağı açıklandı. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizesporlu Sercan: 'Fenerbahçe'den Puan Alacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement