Cebeci Hastanesi'nde 4 Eczacının Öldürülmesi - Son Dakika
Güncel

Cebeci Hastanesi'nde 4 Eczacının Öldürülmesi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi'nin fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümündeki eczanede çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden eczacı Gürsu Ulaşan'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.

26.06.2016 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi'nin fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümündeki eczanede çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden eczacı Gürsu Ulaşan'ın cenazesi İstanbul'da toprağa verildi.

Ulaşan için Beykoz Gümüşsuyu Vakfı Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Son yolculuğuna, annesi Neriman, kızı Elif, kardeşi Güven Ulaşan, meslektaşları, yakınları ve sevenleri tarafından uğurlanan Gürsu Ulaşan, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Anadolu Kavağı Mezarlığı'na defnedildi.

Meslektaşlarının törende beyaz önlük giydiği ve yakalarına siyah kurdele taktığı görüldü.

Gürsu Ulaşan'ın kardeşi Güven Ulaşan, yaptığı açıklamada, "Hiç beklemediğimiz bir olay. Ummadığımız bir şey. Bu normal bir hadise değil. Eczanelerle, eczacılarla ilgili bir şebekenin ortak çalışması neticesinde olan bir olay. Ablam bunlara karşı çıktı. Bunların neticesinde oldu." diye konuştu.

Ulaşan, tehdidin söz konusu olduğunu ve teknisyen Enver T'nin çekmecesinde silah bulundurduğunu ablasının kendisine anlattığını dile getirdi.

Ankara Eczacı Odası Başkanı Süleyman Güneş de olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını vurgulayarak, "Önümüzde günlerde her şey net olarak ortaya çıkacaktır." ifadesini kullandı.

İstanbul Eczacı Hareketi'nden Sibel Özkan Tarım ise "Biz bu ülkeye hizmet etmek adına görev yapan insanlarız. Gerçekten çok üzüntülüyüz. Bir an önce huzura kavuşmamızı ve sorumluların cezasını bulmasını istiyoruz. Biz takipçisiyiz. Böyle kapanmasını istemiyoruz ve kapanmayacak da." şeklinde konuştu.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi'nin fizik tedavi bölümündeki eczanede teknisyen olarak çalışan Enver T. ile eczacılar İlknur Yüce, Hikmet Türk, Gürsu Ulaşan ve Özler Kiriş arasında önceki gün tartışma çıkmıştı.

Kavgaya dönüşen olayda Enver T'nin ateş açması üzerine Yüce, Ulaşan ve Kiriş olay yerinde, ağır yaralanan Türk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cebeci Hastanesi'nde 4 Eczacının Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement