Çedaş Genel Müdürü Akboğa Tokat'ta Temaslarda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Çedaş Genel Müdürü Akboğa Tokat'ta Temaslarda Bulundu

Çedaş Genel Müdürü Akboğa Tokat\'ta Temaslarda Bulundu

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.(ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Tokat’ta yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

05.05.2016 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.(ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Tokat'ta yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

ÇEDAŞ olarak öncelikli amaçlarının sorumluluk alanı Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde müşteri memnuniyetinin sağlanarak, kaliteli ve sürekli enerji verme olduğunu belirten Akboğa, ayrıca tüketicilerin yaşam kalitesini artırıcı, farkındalık yaratıcı projeler gerçekleştirerek sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Akboğa, sokak aydınlatma sıkıntılarının çözümü amaçla 'Her Sokak Aydınlık' projesinin başladığını ifade etti.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa, geçtiğimiz aylarda Enerji ve Tabi Kaynakları Bakanlığı ile TEDAŞ Genel Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Genel Aydınlatma Yönetmeliği Kapsamında Yapılması Gereken Çalışmalar konulu Antalya toplantısında ÇEDAŞ'ın tüm dağıtım şirketlerinin en iyisi olarak listede yerini aldığını ve aydınlatma konusunda müşterilerin yüzde 99'unun memnun olduğu, daha iyi olabilmek için şirket olarak azami gayretin gösterildiğini söyledi.

ÇEDAŞ'IN TEKNOLOJİK VE SAHA YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

Şirket 2010-2015 yıllarını kapsayan 2'inci Uygulama Dönemi içerisinde bölge genelinde 400 milyon lirayı aşan yatırım gerçekleştirdi. Bu dönemde Tokat ilinde şebeke yatırımları, teknolojik yatırımlar inşaat, demirbaş, sayaç gibi yatırımlarla yaklaşık 120 Milyon lirayı bulan yatırım gerçekleştirildiğini belirten Akboğa, 2016-2020 yıllarını kapsayan döneminde ise yaklaşık 150 milyon lira yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti. Ayrıca, yeni yapılacak yatırımlarla Tokat ilinde büyük yatırımcı kuruluş olarak ciddi istihdam oluşturduklarını, ülke ekonomisine katkı vermeye devam edeceklerini söyledi.

Akboğa, Tokat çevre yolu aydınlatma projesinin hazır olduğunu, konuya ilişkin protokollerin yapılması amacıyla Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'ne gerekli bilgi ve belgelerin aktarıldığını, ihale ve yer tesliminin tamamlanarak Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün izni ile bu aydınlatma yatırımını Tokat iline kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çedaş Genel Müdürü Akboğa Tokat'ta Temaslarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement