Çekmeköy'de Serdar Tuncer Söyleşisi - Son Dakika
Yerel

Çekmeköy'de Serdar Tuncer Söyleşisi

Ramazan etkinlikleri kapsamında birçok programa ev sahipliği yapan Çekmeköy Belediyesi, Serdar Tuncer’in katılımlarıyla “Ramazan ayı ve önemi” konulu söyleşi düzenledi.

28.06.2015 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan etkinlikleri kapsamında birçok programa ev sahipliği yapan Çekmeköy Belediyesi, Serdar Tuncer'in katılımlarıyla "Ramazan ayı ve önemi" konulu söyleşi düzenledi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Çekmeköy Belediyesi, Ramazan'ın ve orucun maneviyatını anlamak için Serdar Tuncer'in katılımıyla Çekmeköy Belediye bahçesinde kurulan Ramazan sokağında söyleşi düzenledi. Serdar Tuncer'in seslendirdiği naatlarla renk kattığı söyleşiye çok sayıda vatandaş katıldı. Söyleşiye katılan yetişkinler Serdar Tuncer'in seslendirdiği naatlarla ve sohbetini dinlerken, çocuklar ise sahnenin arka tarafında kurulan çeşitli etkinlik alanında ve palyaçolarla oynayarak doyasıya eğlendi. Ramazan ayını ve önemini anlatan Serdar Tuncer'i vatandaşlar beğeni ile dinledi.

Söyleşiyi dinleme gelen vatandaşlar, "Yaklaşık 18 senedir ben Çekmeköy'de oturuyorum. Daha önceleri bu belediyenin bahçesi çirkin bir görünüme sahip bir ormanlıktı. Belediye başkanımız sağolsun geldi burayı güzelleştirdi. Bizlerde böyle Ramazan akşamlarında gelip burada güzel vakit geçiriyoruz. Allah burada emeği olanlardan razı olsun" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çekmeköy'de Serdar Tuncer Söyleşisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement