Çekorder'de Bayrak Değişimi - Son Dakika
Güncel

Çekorder'de Bayrak Değişimi

Çekorder\'de Bayrak Değişimi

Çekmeköy Ordulular Derneği’nde başarılı çalışmalara imza atan Sedat Erdem görevini Metin Çoban’a devir etti.

31.08.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekmeköy Ordulular Derneği'nde başarılı çalışmalara imza atan Sedat Erdem görevini Metin Çoban'a devir etti. Sedat Erdem, "Derneğimin her zaman yanındayım" dedi.

Çekmeköy'de yaptığı başarılı işler ile adından söz ettiren Çekmeköy Ordulular Derneği 3'üncü olağan kongresi ile 3'üncü başkanını seçti. 2008 yılında Yücel Yalçınkaya tarafından kurulan ve 2014 yılında Sedat Erdem başkanlığı döneminde çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren ve yapmış oldukları faaliyetlerle adından söz ettiren Çekmeköy Ordulular Derneği (ÇEKORDER) 3'üncü olağan kongresinde Sedat Erdem'in aday olmadığı ve tek listenin girmiş olduğu kongrede Metin Çoban başkan olarak seçildi. Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye İstanbul Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, ÇEKORDER Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya, ÇEKORDER Başkanı Sedat Erdem, Çekmeköy Merkez Mahallesi Muhtarı Ayşe Güneş, Aybastılılar Derneği Başkanı Celal Danış, Ordulu dernek başkanları ve Ordululular katıldı.

Seçime tek liste giren Metin Çoban'ın listesi divan tarafından okunduktan sonra delegeler tarafından onandı. Tek liste girilen seçimde ÇEKORDER'de yeni başkanı Metin Çoban oldu. Aynı zamanda Çekmeköy Ordulular derneğinin kurucu dernek başkanlığı görevinde de bulunan Yücel Yalçınkaya'nın divan başkanı olduğu kongrede Yücel Yalçınkaya, "Çekmeköy Ordulular Derneğimizi 2008 yılında kurmuştuk. Kısa sürede çok çalışmalara imza atarak İstanbul bölgesinde en çok konuşulan derneklerden biri olduğunu görmek mutluluk verici. Milli duygularda her zaman devletimizin yanında olduk. Benden sonra bayrağı devir alan Sedat Erdem başkanıma ise ayrıca teşekkür ediyorum. Çok güzel çalışmalara imza attılar. İnşallah yeni başkan Metin Çoban yönetimi de güzel çalışmalara imza atacaklar" dedi.

ÇEKORDER ile başarılı işlere imza atan Sedat Erdem, "Her zaman en iyisi yapmak için çalıştık. Başkanlık süresince 50'den fazla faaliyete imza attık. Orduluları başta Çekmeköy olmak üzere çok iyi temsil ettiğimize inanıyorum. Her siyasi partiye eşit derecede yaklaştık, dernek merkezimizde ağırladık. Dernek merkezimizi kullanılır bir hale getirdik ve her hafta kahvaltı organize ederek üyelerimiz ile bir araya geldik. İlk hedefimiz Çekmeköy'de yaşayan Orduluları bir araya getirmek oldu, mahalle köy derneklerimizin ile birlikte tüm faaliyetlerimizi birlikte yürüttük. Çekmeköy Spor Kompleksinde 5 bin Ordulu hemşehrimize Ordu coşkusu yaşattık. Ülkemizin zor günlerinde her zaman vatanımızın, milletimizin ve devletimizin yanında olduk. PKK başta olmak üzere tüm terör örgütlerine 52 STK ile basın bildirisini açıklayarak karşısında olduğumuzun her zaman altını çizdik. Buradan saymakla bitiremeyeceğimiz büyük çalışmaları değerli yönetim kurulumuz ve kıymetli hemşehrilerimiz ile başardık. Yücel başkandan devir aldığım bayrağı daha iyisini yapacağına inandığım Metin Çoban abime devir ediyorum. Her zaman yanında olduğumu belirttim, yeni dönemin Ordumuza Çekmeköyümüze hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Orduluların varlığının Çekmeköy'de fazlası ile hissedildiğini söyleyen Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, "Bende manevi bir Ordulu sayılırım, Orduya gidip gezmişliğim yöre halkı ile tanışmışlığım onun dışında yönetimimde bulunan Ordulu kardeşlerim ile birlikte hareket etmem beni bir nevi Ordulu olduğumu gösterir. Ordulular Çekmeköy'de diğer derneklerden kat kat üstün olduğu yaptığı etkinlikler ile gösterdi bir tabela derneği olmadığını defalarca bizlere kanıtladı. Dernek merkezinde yapılan faaliyetlerde, ülkemizi için önemli olan konulardan dik duruşları ile en iyi şekilde temsil ettiklerine inanıyorum. Yeni yönetimi kutluyor ve başarılar diliyorum" dedi.

"ÇEKORDER birlik beraberliğin en güzel örneğidir"

Çekmeköy'de birlik beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiğini söyleyen Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, "Çekmeköy Ordulular derneğinin yapmış olduğu bütün faaliyetlere katılmış olmam hasebiyle kendimi çok şanslı hissediyorum, ÇEKORDER tarafından çağrıldığım her etkiliğe özenle katılım sağlamaya çalıştım. Çünkü Çekmeköy'de yaşayan Ordulular bizlere 7 Ağustos'da Yenikapı'da verilen birlik beraberlik mesajını daha önceden bizlere vermişti. Yaptığı her programda hiçbir siyasi partiyi ayırmayan ve onlara eşit yaklaşım sağlaması bizlerin birlik beraberlik içinde hareket etmesini sağlamıştır" ifadelerini kullandı.

İstanbul Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, "Kendim Ordulu değilim fakat Orduluları yakınan tanırım ve her daim içlerinde olmaya çalışırım, her şeyden önce örnek aldığım manevi babam dediğim Ak Parti İstanbul Milletvekili sizlerinde yakınan tanıdığı Ordulu İsmet Uçma abimiz benim manevi babam sayılır bu yüzden bende kendimi Ordulu bir hemşehriniz sayıyorum. Ordulular derneği bir tabela derneği olmadığını bizlere gösteren ender derneklerden bir tanesi, çevremizde o kadar dernek var ki hangi amaç ile kurulduğu dahi belli değil. Ordulular vatanseverliğini ve milliyetçiliklerini her zaman en ön safta tutarak bizlere kanıtlamış insanlardır. 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası ziyaret ettiğim birçok ailenin Ordulu çıkması Ordulular ne kadar vatansever olduğunun göstergesidir. Yeni yönetimi tebrik ederek geçmiş dönem başkanları kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

ÇEKORDER'in çiçeği burnunda Başkanı Metin Çoban, "Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Sedat Erdem kardeşimizden aldığımız bu bayrağı düşürmeden inşallah taşıyacağız. Dernek işine yabancı sayılmayız daha önce Aybastı Kayabaşı derneğinde dernek başkanlığı yaptım onun dışında ÇEKORDER kurulduğunda beri içindeyim, hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Derneğimizi kuran sayın Yücel Yalçınkaya ve bu zamana kadar emek veren Sedat Erdem başkana teşekkürlerimi sunarım" diyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çekorder'de Bayrak Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.


Advertisement