Celal Adan : Mesele Tırnak Meselesi Değil, Yürek Meselesidir - Son Dakika
Güncel

Celal Adan : Mesele Tırnak Meselesi Değil, Yürek Meselesidir

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Türk Milliyetçiliğinin Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye yapılan densizlik kabul edilemez. Bunun hesabı mutlaka sorulacaktır.

25.02.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mhp Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Türk Milliyetçiliğinin Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye yapılan densizlik kabul edilemez. Bunun hesabı mutlaka sorulacaktır. Sayın Bahçeli'nin onda biri olsaydınız bugün şanlı bayrağımız teröristlerin paçavralarının yanında değil, ait olduğu yerde Süleyman Şah'ın gönderinde dalgalanırdı. Mesele tırnak meselesi değil, yürek meselesidir. Bırakınız tırnak hesabını, 'özel memurlarınızı' da yanınıza alın ve cesaretiniz varsa yürek hesabına gelin" dedi.

"BİZİM TARİHİMİZDE ŞAHADET ŞERBETİ İÇMEDEN TOPRAĞI TERK ETMEK YOKTUR"

Celal Adan, "AKP iktidarının Türk milletinin onurunu ve gururunu ayaklar altına alır biçimde, kendi toprağını, kendi atalarının mezarını bombalayarak ecdadımız Süleyman Şah'ın türbesine gerçekleştirdiği operasyon; tarih ve millet huzurunda asla affedilmeyecek, mutlak surette hesabı sorulacak bir leke olarak kalacaktır. Bizim tarihimizde kaçmak yoktur. Bizim tarihimizde atasının türbesini düşmana teslim etmek yoktur. Bizim tarihimizde savaşmadan, düşmana dünyayı dar etmeden, şahadet şerbeti içmeden toprağı terk etmek yoktur" dedi.

"KAÇMAK NE ZAMANDAN BERİ ONUR OLMUŞTUR?"

Celal Adan, "Süleyman Şah'ın türbesinde 'geride değerli bir şey bırakmadık' diyerek çekilenler şunu çok iyi bilmelidirler: Geride Türk milletinin, tarihin ve İslam dünyasının emanetini bıraktınız. Geride Misak-ı Milli dışındaki, dünyanın kabul ettiği yegane vatan toprağını bıraktınız. 94 yıldır Türk Devleti'nin gölgesinin bile korumaya yettiği ecdat emanetini bıraktınız. 37 kilometre ötedeki ata yadigarını 'bölücülerle işbirliği yaparak, teröristlerin kılavuzluğunda ve onların paçavralarının gölgesinde' terörist kontrolündeki topraklara getirip bırakmak, bunun adına da kahramanlık demek; milletimizin aklıyla ve vicdanıyla dalga geçmektir. Bu operasyon sahiplerine soruyoruz: Kaçmak ne zamandan beri onur olmuştur?" dedi.

"OPERASYONUN KARARINI VERENLER MÜEBBET HAPİSLE YARGILANMALIDIR"

Celal Adan, "Bu operasyonun kararını veren ve uygulayan bütün yetkililer Anayasamızın 302. Maddesi gereğince müebbet hapisle yargılanmalıdır. 302. Madde açıktır: 'Devletin topraklarının tamamını veya bir kısmını yabancı bir devletin egemenliği altına koymak, Devletin egemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını Devlet idaresinden ayırmak, Devletin bağımsızlığını zayıflatmak amacına yönelik elverişli bir fiil işleyen kimseye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilir.' Sayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı yeminini çiğneyerek bu süreçte AKP'ye koltuk değneği olması, Başbakan rolüne soyunup Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye hakaretler yağdırmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Madem tarafsız olmayacaktın, madem nefret söylemine devam edecektin, madem muhalefete hakaret edecektin niye namusun ve şerefin üzerine yemin ettin? 17-25 Aralıkta ayakkabı kutularını ve Bakanlarını yargıdan kaçırmak için tırnaklarını binlerce masum insana geçirenler, eşkıya başının Diyarbakır'da mesajını okutarak Devlete ortak edenler, çocukları ile yaptığı telefon konuşmasıyla suçüstü yakalananlar, Türk Devletini temsil edemezler" dedi.

"BUNUN HESABI MUTLAKA SORULACAKTIR"

Celal Adan, "Türk Milliyetçiliğinin Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye yapılan densizlik kabul edilemez. Bunun hesabı mutlaka sorulacaktır. Sayın Bahçeli'nin onda biri olsaydınız bugün şanlı bayrağımız teröristlerin paçavralarının yanında değil, ait olduğu yerde Süleyman Şah'ın gönderinde dalgalanırdı. Mesele tırnak meselesi değil, yürek meselesidir. Bırakınız tırnak hesabını, 'özel memurlarınızı' da yanınıza alın ve cesaretiniz varsa yürek hesabına gelin" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Celal Adan : Mesele Tırnak Meselesi Değil, Yürek Meselesidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement