Celal Adan: Sessizlik Türkiye'nin En Büyük İstikrarsızlığıdır - Son Dakika
Güncel

Celal Adan: Sessizlik Türkiye'nin En Büyük İstikrarsızlığıdır

Celal Adan: Sessizlik Türkiye\'nin En Büyük İstikrarsızlığıdır

* MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Adalet ve Kalkınma Partisi, Türkiye'nin her yerinde oy kaybedecektir" "Sessizlik Türkiye'nin en büyük istikrarsızlığıdır.

22.05.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan,

"Adalet ve Kalkınma Partisi, Türkiye'nin her yerinde oy kaybedecektir"

"Sessizlik Türkiye'nin en büyük istikrarsızlığıdır. Kimsenin konuşmadığı, konuşanların da susturulduğu bir Türkiye ile karşı karşıyayız"

Haber-Kamera: Özgür ARSLAN İstanbul/DHA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, bugün Kağıthane Sanayi mahallesinde cuma namazından sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. Sultan Selim Caddesi üzerinde bulunan esnafla selamlaşan ve yoldan geçen vatandaşlarla sohbet eden Adan kendisini takip eden basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE OY KAYBEDECEKLER"

Adan ? Sokakta gördüğümüz manzara şu. Dolar yükseliyor, esnaf sıkıntı çekiyor. Bundan evvelki iktidar dönemlerinde esnaf birlikleri, ticaret ve sanayi odaları ekonomi ile ilgili bir kötü gidiş karşısında tavırlarını ortaya koyarlardı. Ancak geçenlerde TÜSİAD'ın yaptığı bir değerlendirmeyi vatan hainliği ile eşdeğer hale getiren bu siyasal iktidarın herkesi sindirdiğini görüyoruz. Ama vatandaş sinmemiş. Adalet ve Kalkınma Partisi, Türkiye'nin her yerinde oy kaybedecektir" dedi.

"TÜRKİYE'DE DARBE FİLAN YOK"

Mısır'daki gelişmelerle buradaki gelişmeleri özdeşleştiren bir takım aldatmacalar ortaya konulduğunu ifade eden Celal Adan ? Türkiye, Türk milleti demokrasiye öncülük yapmış bir millettir. Her zaman millet iradesini ortaya çıkarmış olan bu büyük millet artık bir daha darbeye falan müsaade etmez. Türkiye'de darbe filan yok. Basının üzerine giden. Basın patronlarını tehdit eden, sivil toplum örgütlerini tehdit eden 1980 darbesinden, 28 Şubat sürecinden 1971 12 Mart'tan daha despot bir iktidar var. Milletimiz askeri darbelerin altından kalktı. Milletimiz bu süreçte de kendi iradesiyle bu sivil darbeyi göreceksiniz sandığa gömecek. Türkiye'nin problemi bir sivil darbeyle karşı karşıya oluşudur. Konuşanların susturulduğu, birilerinin paralel diye itham edildiği. Nedir bu paralel. 17-25 Aralık'ta hükümet suçüstü yakalanmasa 'paralel' diye bir şey çıkmayacak. Neticede bir ülkenin başbakanı hırsızlık yapar. Yargılanır. Bir ülkenin bakanları hırsızlık yaparsa, yakalanır ve yargılanır. Nedense Türkiye'de bakanlarla ilgili yolsuzluk ortaya çıkınca yolsuzluğu ortaya çıkaranlar darbeci oldu, diğerleri demokrasi kahramanı oldu. Halkımız daha adaletli, demokrasiyi koruyan, bu günkü sivil darbecilerden hesap soran bir Türkiye'yi ortaya çıkaracak" dedi.

"SESSİZLİK TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İSTİKRARSIZLIĞIDIR"

Adan'ın yaptığı gezilerde bazı vatandaşların 'istikrar istemelerini' soran bir gazeteciye Adan şu cevabı verdi: 'Burada bir korku salınıyor uzun süredir. Biz iktidardan gidersek Türkiye'de istikrarsızlık olur. Bugün dolardaki dengesizlik en büyük istikrarsızlığa sebebiyet teşkil etmekte. Dış politika da yaptıkları hatalar istikrarsızlığı temsil etmekte. Bölücü başını siyasal iktidara ortak etmiş bir siyasal iktidar istikrarsız değil de kim istikrarsız. Basın ne gerekçeyle tehdit edilir. Basının olmadığı bir ülkede demokrasiden bahsedilir mi' İsim verilerek saldırılıyor. Bir cumhurbaşkanı, bir şahsı nasıl karşısına alır. Bir işadamını nasıl karşısına alır. Ticaret odaları nerede? Niye korkuyorlar? Korkutuluyor çünkü. Bu istikrarsızlık değil mi? Sessizlik Türkiye'nin en büyük istikrarsızlığıdır. Kimsenin konuşmadığı, konuşanların da susturulduğu bir Türkiye ile karşı karşıyayız"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Celal Adan: Sessizlik Türkiye'nin En Büyük İstikrarsızlığıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.


Advertisement