Celal Kılçdaroğlu'ndan CHP Genel Merkezi'ne Tepki - Son Dakika
Politika

Celal Kılçdaroğlu'ndan CHP Genel Merkezi'ne Tepki

Celal Kılçdaroğlu\'ndan CHP Genel Merkezi\'ne Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, kendisinin FETÖ’ye karşı olduğu için disipline verildiğini belirterek, buna rağmen FETÖ’ye kol kanat gerip, mensuplarını danışman yapanların parti genel merkezi tarafından korunduğunu ileri sürdü.

09.12.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, kendisinin FETÖ'ye karşı olduğu için disipline verildiğini belirterek, buna rağmen FETÖ'ye kol kanat gerip, mensuplarını danışman yapanların parti genel merkezi tarafından korunduğunu ileri sürdü.

Sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamayla CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl'ü eleştiren Celal Kılıçdaroğlu, "CHP Genel Başkanının kardeşi olarak devletin FETÖ ile mücadelesine destek olmak için Söke'den Didim'e yürüyüş yapıyorum diye, ülkemizin birliğini dirliğini istiyorum diye, Cumhurbaşkanı'na bu yolda destek oluyorum diye CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl beni disipline sevk ediyor. Ancak FETÖ'cü Erkan Karaaslan'ı kendine danışman yapan CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhurbaşkanın talimatına uyarak dolar bozduruyor ama aynı Tekin Bingöl'den ses seda çıkmıyor. Kaldı ki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı'nın bu kampanyasına tepki koymasına rağmen. Şimdi akıllardaki soru şu; Tekin Bingöl parti üyelerini neye göre disipline sevk ediyor?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a FETÖ'yle mücadelesi konusunda yazdığı destek mektubuyla da gündeme gelen Celal Kılıçdaroğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın FETÖ ile yaptığı mücadeleyi açıkça destekliyorum ancak ben Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile değil ülkem için kendi özgür irademle FETÖ'ye ve yardakçılarına karşı duruyorum. Fakat CHP'li Özlem Çerçioğlu, kendi Genel Başkanını ve onun duruşunu ezerek dikkate almıyor, aksine Cumhurbaşkanına destek oluyor. Benim FETÖ'ye karşı duruşumu CHP'ye ihanet olarak algılayan Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Özlem Çerçioğlu'nun duruşunu CHP'ye uygun bir davranış olarak mı görüyor? Şunu da belirtmek isterim bu açıklamam partiye tekrar dönmek için değil, aksine bu partiden neden istifa ettiğimi gösterir niteliktedir" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Celal Kılçdaroğlu'ndan CHP Genel Merkezi'ne Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement