Çelebi'den Engelsiz Spor Kulübü'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Çelebi'den Engelsiz Spor Kulübü'ne Ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Engelliler Daire Başkanlığı, engelsiz bir kent için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

15.09.2014 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te engellerin kaldırılması için sorunlarla yakından ilgilenen ve çözüm üretmek için çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, engelli derneklerini ziyaret etti.

Gaziantep Engelsizler Spor Kulübü Derneği Başkanı Çetin Gören'i ziyaret ederek, kent içerisinde yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi alan Yusuf Çelebi, "Gaziantep'in engelsiz bir kent olması için dernek başkanları ile birlikte çalışıyoruz" dedi.

Kendisini ziyaret eden dernek başkanlarının şu ana kadar isteklerinin şahsi olmadığını, tüm isteklerinin engelliler için olduğunu ifade eden Çelebi, " Fatma Şahin'in Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olması, toplum ve tüm engel grupları için bir şans. Engellilerin yaşadığı sorunları çok iyi biliyor ve çözüm için sürekli projeler üretiyor. Bizler de Engelliler Daire Başkanlığı olarak sorunların çözümüne yardımcı oluyoruz. Dernek başkanlarını ziyaret ederek, hem derneklerin, hem de dernek üyelerinin sorunlarını dinliyoruz. Bu sorunları bir havuzda toplayıp, çözülmesi için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi'nin ziyaretinden memnun kaldıklarını belirten Gaziantep Engelsizler Spor Kulübü Başkanı Çetin Gören ise, "Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Engelliler Daire Başkanlığı oluşturulması bizleri mutlu etti. En azından bizimle muhatap olan birisi var. Her zaman Daire Başkanımız Yusuf Çelebi'nin yanındayız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çelebi'den Engelsiz Spor Kulübü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement