Çelik'in Kabul Günü - Son Dakika
Yerel

Çelik'in Kabul Günü

Çelik\'in Kabul Günü

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

05.03.2015 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Çelik bugün de akademik çevre, il müdürleri, sivil toplum kuruluşları, dernek ve oda temsilcileri ile görüşerek tebrikleri kabul etti.

Hakka Hizmet Vakfı Başkanı İrfan Başyazıcıoğlu ve Erciyes Eğitim Kurumları, Teknik Eğitim Vakfı Genel Başkanı Özkan Avcı, Altı Nokta Körler Derneği Kayseri Şube Başkanı Sadettin Kulkul, Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yunus Karadağ, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Ökçe, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Mehmet Uğurlu, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Alaaddin Fırat, Melikşah Üniversitesi Rektörü Mahmut Dursun Mat ve mütevelli heyeti Başkan Çelik'i ziyaret ederek ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Başkan Çelik bugün ayrıca Tarım İl Müdürü Özkan Kayacan, Göktepe Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz, Osmanlı Eğitim Ocakları Başkanı Halil Mustafa İmdat, Mimarsinanlılar Derneği Başkanı Ünal Özsoy, İnşaat Malzemecileri Derneği, Talas Kutup Yıldızı Gençlik Kulübü Başkanı Abdullah Özarslan, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Murat Eskici, Kömürcüler Derneği Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Görme Engelliler Derneği Başkanı Süleyman Ekici, Eğitim-Birsen Engelliler Komisyonu Başkanı Hüseyin Doğan, Hayrat Vakfı Başkanı Ali Günter, Kayserili Kadın Muhtarlar, Sarıoğlan Sulama Birliği Başkanı Metin Aka, Dr. Mehmet Köseoğlu Nasrullahzade Vakfı Başkanı, Melikgazi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Zöhre Akşar'ı heyetleriyle birlikte ağırlayarak tebrikleri kabul etti.

Bunların yanısıra Şoförler Odası Başkanı Ali Ateş, Bembir-Sen Başkanı Mehmet Karakaş, Yozgatlılar Derneği Başkanı Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç, Kent Konseyi Başkanı Hakan Mahiroğlu, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Yavuz Ay, KAYSİAD ve ORSİFED Başkanı İbrahim Yılmaz, Kuruyemişçiler Derneği Başkanı Mehmet Narin ile Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü'yü heyetleriyle birlikte kabul eden Başkan Çelik, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, bu şehir için hep birlikte çalışacaklarını kaydetti.

"KAYSERİ DIŞINDAN TEBRİKLER"

Öte yandan, Makedonya Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Enver Hüseyin ve Türkmenler Derneği Başkanı Enis Ömer de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret ederek tebriklerini sundu. Kayseri'de bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bulunan Makedonya heyeti Başkan Çelik'e yaptığı ziyarette başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Bugün ayrıca Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ile birlikte Başkan Çelik'i ziyaret ederek başarılar diledi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Çelik'i tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, başarılarının devamını diledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik'in Kabul Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement