Çelik Kasa Hırsızı Güvenlik Kamerasından Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çelik Kasa Hırsızı Güvenlik Kamerasından Yakalandı

Çelik Kasa Hırsızı Güvenlik Kamerasından Yakalandı

SİVAS'ta iki iş yerinin çelik kasasını açarak, içlerinde bulunan yaklaşık bin lira para ile bazı önemli evrakları çaldığı iddia edilen Mustafa E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

12.10.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİVAS'ta iki iş yerinin çelik kasasını açarak, içlerinde bulunan yaklaşık bin lira para ile bazı önemli evrakları çaldığı iddia edilen Mustafa E. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, yaklaşık 2 hafta önce Yeni Ata Sanayisi'nde meydana geldi. Gece yarısı sanayideki 2 dükkanın asma kilidini kırdıktan sonra içeri giren hırsızlar, çelik kasaları oksijen kaynağıyla açarak içlerinde bulunan yaklaşık bin lira para ile bazı önemli evrakları çaldı. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışma sonrası olayın şüphelisi olarak belirlenen Mustafa E., M.E. ve M.K. kent merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayın şüphelilerinden Mustafa E. emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken M.E. ve M.K. ise denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı.

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çelik Kasa Hırsızı Güvenlik Kamerasından Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement