Çelik Kasa Hırsızları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çelik Kasa Hırsızları Yakalandı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde girdikleri bir fabrikada, içerisinde 520 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para bulunan çelik kasayı çalan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

29.11.2015 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde girdikleri bir fabrikada, içerisinde 520 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para bulunan çelik kasayı çalan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Hırsızlık olayına yardım ettiği iddia edilen işyeri sahibinin kardeşi ise aranıyor.

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi'nde sucuk üretimi yapan S.D.'ye ait fabrikaya 26 Kasım sabaha karşı giren şüpheliler, içersinde 520 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para bulunan çelik kasayı çaldı. Tanınmamak için fabrikanın güvenlik kameralarının kaydedildiği cihazı da çalan şüphelileri yakalamak için çevredeki işyerleriyle MOBESE kamera kayıtlarını inceleyen polis, hırsızlıkta kullanılan otomobili tespit etti.

Otomobili takibe alan polis, G.I., C.Y. ve Y.T.'yi yakaladı. Şüphelilerle birlikte 47 bin 270 lira ve bir bilezik ele geçirildi. Hırsızlık olayını itiraf eden şüpheliler, balyozla parçaladıkları kasayı Ataköy Mahallesi'nde bir evin bahçesindeki kuyuya attıklarını anlattı. Hırsızlık olayına M.Y. ile fabrikanın sahibinin kardeşi S.D.'nin de yardım ettiğini söyleyen şüphelilerin ifadesi doğrultusunda M.Y. Ankara'da gözaltına alındı. Fabrika sahibinin kardeşi ise aranıyor.

Gözaltına alınan şüphelilerden G.I., C.Y. ve Y.T. polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ankara'dan Afyonkarahisar'a getirilen M.Y.'nin işlemlerinin sürdüğü belirtildi. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çelik Kasa Hırsızları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement