Antalya'da Bilgisayar Hırsızları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Bilgisayar Hırsızları Yakalandı

Antalya\'da Bilgisayar Hırsızları Yakalandı

Alanya İlçesi'nde çalıntı otomobille, camiden dizüstü bilgisayar ve evden çelik para kasası hırsızlığı yapan 4 kişiden 2'si, yakalandı.

25.04.2014 15:48  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın  Alanya İlçesi'nde çalıntı otomobille, bir camiden dizüstü bilgisayar ve bir evden çelik para kasası hırsızlığı yapan 4 kişiden 2'si, polis tarafından uzun süren kovalamaca sonucu yakalandı.

Kızlarpınarı Mahallesi'nde çarşamba günü akşam saatlerinde, bir oto kiralama firmasından park halindeki otomobili çalarak kaçan 4 şüphelinin izini süren polis, aracı Mahmutlar Mahallesi'ndeki boş bir arazide terk edilmiş halde buldu. Araçta yapılan parmak izi kontrolünde şüphelilerin, hırsızlık suçundan sabıkaları bulunan O.Y., T.Ş., T.Ö. ve C.A. olduğu tespit edildi. Şüphelilerden O.Y. ve C.A., Hacet Mahallesi'nde uzun süren kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı.

Söz konusu 2 şüphelinin, emniyette alınan ifadelerinde, Saray Mahallesi'ndeki bir camiden dizüstü bilgisayar, Mahmutlar'a bağlı bir köydeki evden içi boş çelik para kasası ve otomobilde bulunan bir adet dizüstü bilgisayarı çaldıklarını söyledikleri belirtildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, polis diğer 2 kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Bilgisayar Hırsızları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement