Çelik: Silahla Demokrasi Mücadelesi Yanyana Yürümez - Son Dakika
Güncel

Çelik: Silahla Demokrasi Mücadelesi Yanyana Yürümez

Çelik: Silahla Demokrasi Mücadelesi Yanyana Yürümez

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, "Silahla Demokrasi Mücadelesi Yanyana Yürümez" dedi.

04.10.2015 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, Sivil Toplum kuruluşları (STK) Temsilcileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Bakan Çelik, buluşmasında silahla demokrasi mücadelesinin yanyana yürüyemeyeceğini söyledi.

AK Parti İl Teşkilatının organizasyonuyla, farklı alanlarda faaliyet gösteren 40 Sivil Toplum Kuruluşu temsilciyle buluşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, 4 yılda önemli altyapı hizmetlerini yaptıklarını belirterek, herkesin takdir ve duasını aldıklarını söyledi.

Bu çalışmaları birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdiklerini belirten Çelik, aynı anlayış doğrultusunda yollarına devam edeceklerini belirtti.

Halka hizmetin vatandaşla bütünleşmekten geçtiğini ifade eden Bakan Çelik, halka tepeden bakmayan, halkla bütünleşmiş anlayışın, idarecilerin temel özelliği olması gerektiğini belirterek, "Kim vatandaşı dikkate almıyorsa, kim muhtaca el uzatmıyorsa, vebal altındadır" dedi.

'KADINLARA DAHA ÇOK YER VERİLECEK'

Yeni dönemde bu anlayıştaki yöneticilerle yola devam edeceklerini belirten Bakan Faruk Çelik, "Aksi davranışta olanlar bulundukları koltuklarda oturamayacaklar. Yeni dönemde kadınlara yönetim kademelerinde daha çok yer vereceğiz. Böylece birçok sorunun daha kolay çözüleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Kamu kaynaklı projeleri Sivil Toplum Kuruluşlarının vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda kullanması gerektiğine dikkat çeken Çelik, "Doğru olan da budur. Kamunun oluşturduğu proje kalemleri, sivil toplum aracılığıyla ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılmalı" diyerek sözlerini sürdürdü.

'SİLAHLA DEMOKRASİ YAN YANA OLMAZ'

Konuşmasında Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın red ve inkar politikalarını çöpe attığını belirterek "Böyle bir insan hakkında olmadık karalama kampanyaları yürüttüler. Kobani'ye biz sahip çıktık, insanları aç ve açıkta bırakmadık. Her türlü desteği verdik. Ama kara propagandacılar olmadık şeyler söylediler. Bunları tarih affetmeyecektir. Dün de Meclis'te O konuşmadan salondan ayrıldılar. Bunların ifadeye, konuşmaya tahammülleri yok. Türkiye'nin kurtuluşu demokratik yolların açık olmasındadır. Çok şükür bu yollar açık. Açık olmayan mı var, beraber yürüyelim açmak için. Daha güzel ve huzurlu bir Türkiye inşa edelim. Cumhurbaşkanlığı seçiminde gördük. CHP'nin adayı yüzde 37 değil de 51 alsaydı, Cumhurbaşkanı olmasının önünde engel mi vardı? Demirtaş, yüzde 9 değil de, yüzde 59 alsaydı, Cumhurbaşkanı olamayacak mıydı? Yollar herkese açık, demokratik mekanizmalar herkes için eşit işliyor. Tablo bu kadar net ve ortada" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çelik: Silahla Demokrasi Mücadelesi Yanyana Yürümez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement