Çelik, Türkiye İkincisi Minikleri Konuk Etti. - Son Dakika
Yerel

Çelik, Türkiye İkincisi Minikleri Konuk Etti.

Çelik, Türkiye İkincisi Minikleri Konuk Etti.

İMKB Ortaokulu masa tenisi öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'i makamında ziyaret etti.

02.11.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petrolkent Mahallesinde bulunan İMKB Ortaokulu tenis takımı öğrencileri Okul Müdürü Mustafa Coşkun ve Beden Eğitimi Öğretmeni Abdusselam Gök'ü makamında kabul eden Çelik, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında İMKB Ortaokulunun son yıllarda spor müsabakalarında alınan başarıyı Beden Eğitimi Öğretmeni Abdusselam Gök anlattı.

Okullar arası Türkiye masa tenisi şampiyonasında kızlarda Türkiye 2.'si erkeklerde Türkiye 3.'su öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayan Çelik; "Sevgili Öğrenciler sizi burada görmek çok güzel ve mutluluk verici. Bu başarınızı buraya gelip bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Eskişehir'de gerçekleşen Okullar arası Türkiye masa tenisi şampiyonasında Türkiye 2.'si olmuşsunuz ancak siz gönlümüzde birincisiniz. Kenar semtlerde bulunan okullarımızda ortaya çıkan bu başarı bizi daha çok mutlu ediyor, başarınız bizi daha çok çalışmaya çaba göstermeye teşvik ediyor. Milli Eğitim olarak biz her zaman sizin yanınızdayız. Başarınız öğrenci arkadaşlarınıza örnek olacak. En kısa zamanda sizi okulunuzda ziyaret edeceğim. Minikler kategorisinde başarı elde etmişsiniz o güzel kocaman yüreklerinizle, aldığınız bu başarıdan dolayı sizi, bu başarıda emeği geçen Öğretmen ve Okul İdarecisi arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.
Çelik ziyaretin sonunda minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi, toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çelik, Türkiye İkincisi Minikleri Konuk Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement