Çelik ve AK Parti Heyetinden Fadıloğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çelik ve AK Parti Heyetinden Fadıloğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Çelik ve AK Parti Heyetinden Fadıloğlu\'na Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik ve beraberindeki AK Parti heyeti 30 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçiminde ikinci kez AK Parti’den Şehitkamil Belediye Başkanlığı’nı kazanan Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret etti.

11.04.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik ve beraberindeki AK Parti heyeti 30 Mart'ta yapılan mahalli idareler seçiminde ikinci kez AK Parti'den Şehitkamil Belediye Başkanlığı'nı kazanan Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Milletvekilleri Nejat Koçer, Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Gaziantep AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve AK Parti Gaziantep Teşkilatı üyeleri, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti. Gelen heyeti kapıda karşılayan Başkan Fadıloğlu'na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, tarafından çiçek takdim ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Daha sonra Başkan Fadıloğlu'nun makamına geçen AK Parti heyeti, burada Başkan Fadıloğlu ile birlikte bir süre sohbet etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun halk tarafından güven oyu alarak ikinci kez Başkan seçildiğini belirten Çelik, "Bugün AK Parti Gaziantep İl Başkanımız Ahmet Uzer, Milletvekillerimiz ve il teşkilatımız ile birlikte, 30 Mart'ta büyük bir başarı ve çok nitelikli bir oy oranı ile seçilen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere ilçe Başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Malumunuz Rıdvan Fadıloğlu, bundan önce 5 yıl Şehitkamil'e çok başarılı hizmetler sundu. Şimdi halkımızdan 5 yıllığına yeniden yetki aldı. Yüzde 52'nin üzerinde nitelikli bir oy çoğunluğu ile seçildi. Rıdvan Fadıloğlu'na bundan sonraki çalışmalarında ikinci döneminde de başarılar diliyoruz. Allah bu makamları hayırlara vesile kılsın. Milletimiz her zaman iyi ki AK Partiye oy verdiklerini ve bundan sonra da her zaman AK Partiye oy vereceklerini her fırsatta söylüyorlar. Bizler Ankara'da Başkanlarımız burada bir birimizi tamamlayarak, inşallah Gaziantep'i çok farklı bir noktaya taşıyacağız. Ben şahsım ve tüm parti teşkilatım adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ben öncelikle AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Çelik'le milletvekillerimize, il başkanımıza ve tüm parti teşkilatımıza hoş geldiniz diyorum. Aday gösterilme süreci içerisinde vermiş olduğunuz katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin yeniden aday göstermeniz neticesinde, milletimizin de teveccühüyle bugün daha önceki almış olduğumuz oy oranının üzerinde bir oy alarak, milletimize bir 5 yıl daha hizmet etmek üzere vizemizi aldık. Bu iş ekip işi, Allah'a şükür biz çok geniş bir aileyiz. Bu geniş ailenin içerisindeki ekip ile birlikte bundan sonra inşallah çıtayı daha da yukarılara taşıyacağız ve teşkilatımızın da desteğiyle milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Ben böyle bir ailenin mensubu olmaktan, böyle bir ekibin içerisinde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte Ankara'da Milletvekillerimizin daha öncede görmüş olduğumuz desteğiyle, şehrimiz adına hep birlikte bu hizmetleri yeniden yerine getireceğiz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik ve AK Parti Heyetinden Fadıloğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement