Çelikcan'dan Yüreğir'e 3 Spor Tesisi Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Çelikcan'dan Yüreğir'e 3 Spor Tesisi Müjdesi

Çelikcan\'dan Yüreğir\'e 3 Spor Tesisi Müjdesi

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan bayram öncesi Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile gerçekleştirdiği görüşme neticesinde Yüreğir’e 3 yeni spor tesisinin daha yapılacağı müjdesini verdi.

11.07.2016 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan bayram öncesi Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile gerçekleştirdiği görüşme neticesinde Yüreğir'e 3 yeni spor tesisinin daha yapılacağı müjdesini verdi.

Başkan Çelikcan, daha önce PTT Evleri Mahallesi'ne 2, Sarıçam Mahallesi'ne 1 ve Levent Mahallesi'ne 1 adet olmak üzere 4 adet halı saha yapıldığını belirterek, " Doğankent, Solaklı, Çamlıbel ve Camili Mahallelerindeki tesislerde tamamlanarak hizmete sunuldu. Çağırkanlı ve Akpınar Mahallesi spor tesislerinin de yapımı devam ediyor. Bugüne kadar ilçeye 10 adet spor tesisi kazandırdık. Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde 3 spor tesisinin daha protokol anlaşmasını imzaladık" dedi.

Yüreğir'i spor tesisleri ile donatarak gençleri sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmayı hedeflediklerini belirten Çelikcan şunları kaydetti:

" 7 yılda ilçemize sayısız eserler kazandırdık. Belediyenin kısıtlı imkanları ile yaptığımız yatırımların yanı sıra öncü olduğumuz kamu yatırımları ve özel yatırımlarla Yüreğir'in adeta çehresi değişti, değişiyor. Ankara'da ilçemiz için sürekli temas halindeyiz. Yakında detaylarını paylaşacağımız önemli görüşmelerimiz oldu. Hükümetimizin desteği ile önemli yatırımları ilçemizle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Spor Toto Başkanımızla bayram öncesi bir görüşme gerçekleştirdik ve ilçemize 3 yeni spor tesisinin daha protokol anlaşmasını imzaladık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikcan'dan Yüreğir'e 3 Spor Tesisi Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement