Çelikcan: "Gün Birlik Beraberlik Günüdür" - Son Dakika
Yerel

Çelikcan: "Gün Birlik Beraberlik Günüdür"

Çelikcan: "Gün Birlik Beraberlik Günüdür"

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 13 yıllık AK Parti İktidarında Türkiye’nin vatandaşların hayatını kolaylaştıracak birçok ilklerle tanıştığını belirterek," Benim vatandaşlardan isteğim istikrarın sürmesinden yana tavır almalarıdır" dedi.

01.06.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 13 yıllık AK Parti İktidarında Türkiye'nin vatandaşların hayatını kolaylaştıracak birçok ilklerle tanıştığını belirterek," Benim vatandaşlardan isteğim istikrarın sürmesinden yana tavır almalarıdır" dedi.

Çelikcan, AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mustafa Çalışkan, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu ve ilçe yönetimi ile birlikte Sarıçam'a bağlı Kılıçlı, Kızılkaş ve Buruk Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Buruk Mahallesi'nde seçim bürosu açılışı yaptı. Çelikcan, 13 yıllık AK Parti İktidarında Türkiye'nin vatandaşların hayatını kolaylaştıracak birçok ilklerle tanıştığını belirterek, "Kazanımlarımızı korumak ve bunu daha ileriye götürmek için her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Tertemiz bir milletvekili adayı arkadaşımızı öldürmeye çalıştılar. Birileri kavga dövüş olsun istiyorlar. Kargaşa yaratmak istiyorlar. Bu kargaşadan yararlanmak istiyorlar. Benim vatandaşlardan isteğim istikrarın sürmesinden yana tavır almalarıdır" dedi.

"PRİM DESTEĞİ 179 MİLYONA YÜKSELTİLDİ"

AK Parti Hükümetinin her zaman çiftçilerin yanında olduğunu belirten Çelikcan, "Gübre ve mazot fiyatlarındaki artıştan üreticilerimizin olumsuz etkilenmemesi için tarımsal destek ödemelerini 13 yılda 6 kat artırmış durumdayız. 2002 yılında Adana'ya verilen prim desteği 14,8 milyon iken, 2014 yılında bu miktarı 179 milyon TL'ye yükselttik. Prim desteği verilen ürün sayısını 4'ten 17'ye çıkardık. 13 yılda Adana'ya toplam 1 Milyar 413 Milyon TL prim desteği verdik. Birçoğunuz çiftçilikle uğraşıyorsunuz. Bunları burada yaşayan sizler daha iyi bilirsiniz. Amacımız vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaktır" şeklinde konuştu.

"BAŞÖRTÜSÜ ZULMÜNE AK PARTİ SON VERDİ"

Türkiye'de başörtüsünün zulüm olmaktan çıktığını belirten Mahmut Çelikcan, "Ülkemiz AK Parti İktidarı ile her alanda olduğu gibi inanç özgürlüğü anlamında da birçok kazanımlar elde etmiştir. Artık başörtülü analarımız bacılarımız istedikleri gibi okuyup kamu kurumlarımızda çalışmaktadır. Artık önlerinde hiç bir engel kalmamıştır. Türkiye özgürlükler ülkesi olmuştur" dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Adayı Mustafa Çalışkan ise tarımın bir çok alanında üreticilere sıfır faizli kredi sağlandığını belirterek, "AK Parti Hükümeti tüm alanlarda olduğu gibi tarım ve hayvancılık alanlarında da vatandaşların yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir" dedi.

AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu ise AK Parti'nin Ak kadroları ile hizmet kervanının sürmesi için çalıştıklarını belirterek, "Yine bir seçim arifesindeyiz. Girdiği her seçimden başarıyla çıkan partimiz bu seçimden de başarıyla çıkacaktır" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikcan: 'Gün Birlik Beraberlik Günüdür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement