Çelikhan Devlet Hastanesi Verdiği Hizmet ile Sınıf Atladı - Son Dakika
Yerel

Çelikhan Devlet Hastanesi Verdiği Hizmet ile Sınıf Atladı

Çelikhan Devlet Hastanesi Verdiği Hizmet ile Sınıf Atladı

Adıyaman Çelkihan İlçe Devlet Hastanesi, verdiği hizmet bakımından E1 grubundan, D grubuna yükselerek sınıf atladı.

03.06.2015 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Çelkihan İlçe Devlet Hastanesi, verdiği hizmet bakımından E1 grubundan, D grubuna yükselerek sınıf atladı.

2013 yılı öncesinde, sadece acil sağlık hizmetleri ve kısmi zamanlarda da poliklinik hizmetleri sunan Çelikhan Devlet Hastanesi, 2 yılda hizmet çeşitliliğini arttırarak hizmet ile sınıf atladı. Bünyesine yataklı servis hizmetlerini, hemodiyaliz birimini, özellikle engelli ve yaşlılarımıza sunulan evde sağlık hizmetlerini, gerek yenilenerek kesintisiz olarak faaliyet göstermeye devam eden uzman polikliniklerini gerekse de ağız ve diş sağlığı polikliniklerini katarak sağlık hizmetlerini çeşitlendirdi.

Başhekim Yrd.Doç. Dr. Agah Öztürk, E1 gurubundan D grubuna dahil olunmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "2015 yılı ilk yarı döneminde koordinatörlüğünü şahsımın yaptığı, İpekyolu Kalkınma Ajansı'nca desteklenen 'Sağlığınıza misafir olduk' ve 'Kalite eğitimleri ile kalkınmaya atılan ilk adım' isimli iki projemizle hastanemize yoğun kazanımlar sağlamış olduk. Hastanemiz bölgesinde, kalite yönetim sistemiyle hizmet sunumunu devam ettirmektedir. Son 1 ay içerisinde hastanemiz, kurumsal kalite yönetimi açısından Uluslararası OHSAS 18001 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır.

Personellerimizin ve hastane yönetimimizin gayretli çabaları sonuç bulmuş ve içinde bulunduğumuz son günlerde hastanemiz, hastaneler rol sınıflamasında E1 grubundan D grubu hizmet rolüne yükselmeye hak kazanmıştır. Yükseldiği D grubu rolüyle hastanemiz uzman doktor ve personel kadroları genişleyecek, hastanemiz yeni atanacak uzman kadroları ile ileriki süreçte verdiği hizmet çeşitliliğini daha da arttıracaktır.

Hastanemizin bir üst gruba yükselmesinde katkısı olan, imkanların ilçemize ulaşmasını sağlayan Sayın Valimize ve değerli Vekillerimize; önceki dönemde çalışmış ve içinde bulunduğumuz dönemde çalışmalarını sürdüren Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlerine, Genel Sekreterliğimizin kıymetli Başkanlarına ve değerli çalışanlarına; tabi ki hastanemizde özveriyle çalışan tüm personellerimize ve değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan Devlet Hastanesi Verdiği Hizmet ile Sınıf Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement