Çelikkaya, Fotoğraf Sergisinde Yozgat'ı Anlatacak - Son Dakika
Yerel

Çelikkaya, Fotoğraf Sergisinde Yozgat'ı Anlatacak

Çelikkaya, Fotoğraf Sergisinde Yozgat\'ı Anlatacak

Yozgatlı gazeteci foto muhabiri Seyfi Çelikkaya, Yozgat’ın farklı yönlerini yansıtan fotoğraflardan oluşan ‘Adım Adım Yozgat’ adlı kişisel fotoğraf sergisini açmak üzere hazırlıklarını tamamladı.

05.12.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgatlı gazeteci foto muhabiri Seyfi Çelikkaya, Yozgat'ın farklı yönlerini yansıtan fotoğraflardan oluşan 'Adım Adım Yozgat' adlı kişisel fotoğraf sergisini açmak üzere hazırlıklarını tamamladı.

8 Aralık 2016 Perşembe günü saat 14.00'da açılışı gerçekleştirilecek olan bir alışveriş merkezinde Çelikkaya'nın da fotoğraflarının yer alacağı serginin açılışı yapılacak.

Daha önce, Yozgat Belediyesi Kültür Merkezi, Merkezi Bursa'da bulunan Yozgat ve İlçeleri Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde Bursa Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde, Bozok Üniversitesi, Kültür Müdürlüğü'nde kişisel ve karma açtığı sergilerle fotoğrafları ilgi gören Çelikkaya, bu kez de bir AVM'nin açılışında fotoğraflarını sergileyecek.

Gazeteci Seyfi Çelikkaya, Yozgat ile ilgili farklı fotoğrafları çekmeyi çok sevdiğini, imkanları dahilinde ilin her toprağına gidip, çekimler yaptığını söyledi. Çelikkaya, "Bu fotoğrafları zaman içerisinde, gelen talepler doğrultusunda sergiliyorum. Perşembe günü Novada Yozgat AVM açılışında yer alacak sergide daha önce sergilemediğimiz fotoğraflar olacak. Bununla birlikte, bana ait olmasına karşın yaygın olarak farklı alanlarda iznim olmadan kullanılan bazı fotoğraflara da bu sergide yer verdim. Umarım, beğenilir" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikkaya, Fotoğraf Sergisinde Yozgat'ı Anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement