Cem Adrian'dan Ramazan Konseri - Son Dakika
Güncel

Cem Adrian'dan Ramazan Konseri

Cem Adrian\'dan Ramazan Konseri

Kendisine özgü müzikleri ile dikkat çeken Cem Adrian, İstanbul Avcılar'da verdiği 'Ramazan Konseri'nde, 3 bine yakın genç hayranı sanatçıya büyük ilgi gösterdi.

13.06.2016 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisine özgü müzikleri ile dikkat çeken Cem Adrian, İstanbul Avcılar'da verdiği 'Ramazan Konseri'nde, 3 bine yakın genç hayranı sanatçıya büyük ilgi gösterdi.

Avcılar Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Cem Adrian, Gümüşpala Mahallesi'ndeki Paşaeli Kent Parkı'nda piyano ve yaylılardan oluşan orkestrası ile sahne aldı. Cem Adrian, yaklaşık 2 saat sahnede kalırken, Nejat Uygur Sahnesi'ni hıncahınç dolduran kendisine eşlik eden hayranları ile 'Hoş Geldin', 'Yalnızlık','Nereye Gidiyorsun', 'Hoşça kal', 'Mutlu Yıllar', 'Yağmur, 'Şeker Prens ve Tuz Kral'ın yanı sıra 'Sen Ağlarsan' gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Cem Adrian'ı yakından görebilmek ve cep telefonları ile görüntüleyebilmek isteyen gençler, özellikle dillerinden düşürmedikleri 'Şeker Prens ve Tuz Kral' şarkısı için hazırladıkları dövizleri sık sık havaya kaldırdı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Avcılar'ın İstanbul'un nefes alınan kültür kenti olduğunu, Cem Adrian ile binlerce gencin soluklandığını belirterek sanatçıya teşekkür ederken çiçek ve plaket verdi. Avcılar'da Ramazan etkinlikleri kapsamında hafta sonunda ayrıca Aynur Aydın ve Zakkum konser vermişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cem Adrian'dan Ramazan Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement