Cem Çöllü; "Köy ve Beldelerimize Hizmet Devam Edecek" - Son Dakika
Güncel

Cem Çöllü; "Köy ve Beldelerimize Hizmet Devam Edecek"

Cem Çöllü; "Köy ve Beldelerimize Hizmet Devam Edecek"

Cem Çöllü, Şehzadeler Belediyesi sınırları içerisinde kalan Karaoğlanlı, Sancaklı Bozköy ve Sancaklı İğdecik beldelerini ziyaret etti.

18.11.2013 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Şehzadeler Belediyesi Başkan Aday Adayı Cem Çöllü, Şehzadeler Belediyesi sınırları içerisinde kalan Karaoğlanlı, Sancaklı Bozköy ve Sancaklı İğdecik beldelerini ziyaret etti. Ziyarette Manisa Belediyesi'nin beldelere ve köylere getirdiği hizmet gündeme geldi. Belde ve köylerde yıllardır eksik kalan asfalt, yol gibi ihtiyaçlarının giderildiğine dikkat çeken Çöllü;"Son bir yılda hizmete hasret kalan belde ve köylerimize kanun çerçevesinde hizmet götürebildik. İnşallah bu yatırımlarımız ilerleyen yıllarda da devam edecek" dedi.

Seçim bölgesindeki gezilerine devam eden MHP Manisa Şehzadeler Belediyesi Başkan Aday Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, bu kapsamda Sancaklı Bozköy, Sancaklı İğdecik ve Karaoğlanlı'yı ziyaret etti. Manisa Belediyesi'ndeki Fen İşleri Müdürlüğü döneminde beldelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için başlatılan çalışmaları da yerinde gören Çöllü, Belde Belediye Başkanları ve MHP Belde Teşkilat Başkanlarıyla da bir araya geldi. Özellikle belde sakinlerinin sıklıkla kullandığı ova yollarının büyük kısmının asfalt kaplandığını hatırlatan Çöllü, yıllardır hizmet gelmeyen bu bölgelerin büyükşehir kanunu çıktıktan sonra Manisa Belediyesi tarafından hizmet yağmuruna tutulduğunu hatırlattı. Belde başkanlarına hizmetin devam edeceğini söyleyen Cem Çöllü "Bu bölgedeki ihtiyaçları çok iyi biliyoruz. Çünkü Fen İşleri Müdürlüğüm süresince bu bölgede yaşayan her belde başkanıyla, köy muhtarıyla neredeyse 24 saat mesai yaptık.

İlk yıllarda elimizden geldiği kadar asfalt, taş, bank gibi ihtiyaçları karşılıyorduk ancak son bir yıl büyükşehir kanunun da çıkmasıyla elimiz rahatladı ve bölgenin yıllarca hasret kaldığı hizmeti hızla getirme imkânı bulduk. Elbette bunu yaparken her beldemize eşit olmaya özen gösterdik. Ancak elbette eksik kalan yerler olmuştur bunlarda ilerleyen yıllarda giderileceğinden kimsenin şüphesi olmasın sonuçta buralar Türkiye tarımına ve Manisa ekonomisine önemli katkılar sağlayan bir bölgemiz. Her türlü hizmeti sonuna kadar hak ediyor" dedi.

HİZMETİN DEVAMI DA GELECEK

Ova köylerinin ve beldelerinin sorun ve eksiklerini iyi tespit ettiklerini belirten MHP Şehzadeler Belediyesi Aday Adayı Cem Çöllü,"Bizler hizmet makamıydık. Bu bölgelerin ihtiyaçlarını ve isteklerini iyi tespit ettik ve elimizden geldiği ölçülerde tamamladık. Şimdi Allah nasip etti, yine bu beldelerimizin de içinde yer aldığı bölgelere hizmet için yola çıkıyoruz. Bizim özellikle ovadaki büyük belde ve köylerimiz için işlevsel projelerimiz var. Bunları zamanla açıklayacağız. Ancak şunun iyi bilinmesi gerekir, bizim kısıtlı imkânlarla bu bölgede bir iki yıl içinde yaptığımız hizmetlerin kat kat fazlasını inşallah ilerleyen yıllarda yapacağız. Çünkü biz artık nerede hangi eksik var biliyoruz ve zaman kaybı olmadan hizmeti vaktinde gerçek ihtiyaç sahibi bölgeye ulaştırabiliyoruz. Büyükşehir kanunu aslında yıllardır hizmete hasret kalan belde ve köylerimize kanun çerçevesinde hizmet götürebilmemize imkân tanıdı. İnşallah bu yatırımlarımız ilerleyen yıllarda da devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cem Çöllü; 'Köy ve Beldelerimize Hizmet Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement