Cem Kınay: "Kendi Göbeğimizi Kendimiz Keseceğiz" - Son Dakika
Spor

Cem Kınay: "Kendi Göbeğimizi Kendimiz Keseceğiz"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Cem Kınay, Gaziantepspor maçı ile birlikte liderliği tekrar alacaklarını belirterek, "Kalan 7 haftada çok şey olur.

24.04.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Cem Kınay, Gaziantepspor maçı ile birlikte liderliği tekrar alacaklarını belirterek, "Kalan 7 haftada çok şey olur. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi televizyonunda açıklamalarda bulunan Kınay, ligi şampiyon olarak bitireceklerine inancının tam olduğunu söyledi. Trabzonspor yenilgisi ile liderliği bıraktıklarını ancak bu hafta geri alacaklarını dile getiren Kınay, "7 haftada çok şey olur. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Çok fazla strese girmemiz lazım. Oyuncularımız birbirine kenetlendi ve bu çok önemli. Üzerlerinde baskı hissetmesinler. Biz karakterli oyunculardan kurulu takımız. Biz kendi işimize bakalım ve puan kaybetmeyelim. Türkiye'de zayıf takım kalmadı" dedi.

"RAKİPLERİMİZİN MAÇLARI DAHA ZOR"

Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin daha zorlu maçlara çıkacağını dile getiren Kınay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takımları küçümsememek gerekiyor. Oyuncularımız ve hoca Gaziantepspor maçına odaklanmalı ve maç maç düşünmeliyiz. Rakiplerimizin maçları daha zor. Biz çıkıp sahada mücadele edeceğiz. Rakipler ne kadar iyi olursa biz onlardan daha iyi olmalıyız. Son maçlara kadar heyecan sürecektir."

"MELO HIRSLI BİR OYUNCU"

Sakatlığının ardından yeniden takıma dönen Brezilyalı oyuncu Melo hakkında da konuşan Kınay, "Melo çok hırslı bir oyuncu. Ben tıp tahsili görmüş biriyim. Bu ameliyatlara dikkat etmemiz lazım. Geriye dönüş daha fazla zarara sebep veriyor. Melo ve diğer futbolcular sağlık heyetini dinlesinler. Semih'i de özledik. Hem önemli oyuncu, hem de iyi karakter. Kalan maçlarda o da takıma katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cem Kınay: 'Kendi Göbeğimizi Kendimiz Keseceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement