Cem Uzan'dan Ahmet Hakan'a Saldırıya İlk Yorum: Kınıyorum - Son Dakika
Güncel

Cem Uzan'dan Ahmet Hakan'a Saldırıya İlk Yorum: Kınıyorum

Gazeteci Ahmet Hakan'a yönelik saldırının ardından tüm gözlerin çevrildiği Cem Uzan, "Saldırıyı kınıyorum. Ben hayatımda kimseye karşı fiziki müdahalede bulunmadım" dedi.

01.10.2015 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci Ahmet Hakan'a yönelik saldırının ardından gözler yurtdışında yaşayan iş adamı ve siyasetçi Cem Uzan'a döndü. Dün Uzan'a ait olduğu iddia edilen bir twitter hesabıyla Ahmet Hakan arasında tehdit ve hakaret dolu bir konuşma gerçekleşmişti.

"SALDIRIYI KINIYORUM"

Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyla ilgili açıklamada bulunan Cem Uzan şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle Ahmet Hakan'a girişilen saldırıyı kınıyor ve kendisine geçmiş olsun diyorum. Ben hayatımda kimseye karşı fiziki müdahalede bulunmadım. Bu saldırının faillerinin bir an önce bulunmasını dilerim. Milyarlarca Dolar tutarındaki mal varlığıma haksız ve hukuksuz olarak el koyanlara karşı bile fiziki güç kullanmadım.

"O SÖZLER BANA AİT DEĞİL"

Sosyal medyada benim adıma açılmış çok sayıda fake (sahte) hesap var. Benim resmi hesabım Twittirda @CemCUzan'dır. Özellikle '@UzanCC' adlı sahte bir hesap benim 15 doğru twitimi kopyalayıp aralara sahte ve benim olmayan iletiler sıkıştırıyor. Ahmet Hakan'a yönelik olarak söylediğim iddia edilen sözler doğru olmadığı gibi Ahmet Hakan'ın yanıt olarak 'seni Şanzelize'ye kadar kovalarım' tweeti de bu sahte hesaba verilmiş bir yanıttır.

"BU HESAPLAR KOLAY TEMİZLENMİYOR"

Bu sahte hesapların temizlenmesi kolay gerçekleşmiyor. Bazı Hesaplar Amerika ya da Kanada üzerinden hayata geçiriliyor. Bu konuda yasal çalışmaları başlatmış durumdayız. Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunar bir kez daha Ahmet Hakan'a geçmiş olsun derim."

(Kaynak: Oda TV)

Cem Uzan\'dan Ahmet Hakan\'a Saldırıya İlk Yorum: Kınıyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cem Uzan'dan Ahmet Hakan'a Saldırıya İlk Yorum: Kınıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ttt: ahmed hakana üzülmek zorunda değiz.memleketin ahmet akandan daha büyük sorunları var. 44 9 Yanıtla
  • MUSA: PKK YI DESLEKLERKEN DUSUNSEYDI 29 14 Yanıtla
  • ERBAA: MÜSLÜMAN OLAN,VATANINI, MİLLETİNİ,BAYRAĞINI SEVEN KESİNLİKLE SOL PARTİLERE ( CHP VE HDP ) OY VERMEZ.SOL ADAMI YA HAİN YAPAR YA DA DİNSİZ...KULLANDIĞIMIZ OYUN HESABINI YÜCE YARADAN BİZDEN SORAR...SOLA OY VEREN YA HAİNDİR YADA AKILSIZDIR.. 18 17 Yanıtla
  • MUSA: COK IYI OLMUŞ YAPANLARIN ELINE SAGLIK 14 18 Yanıtla
  • Kemal paşa: Eline sağlık iyi yapmış, 7 16 Yanıtla
  • MURAT : yalan sölüyorsun gülüm yaaalaaan, sen yaptırdıııın. yalaaaan. sahtehesapmış ta muşta taaa dakka dukkada. masal hikayesin nsenaryosun. 10 6 Yanıtla
  • berat: lan bu gerizakalı kendi kendini dövdürmüştür bundan prim çıkaracak ya on dan az uyanık olun bu hergele onca kötülük yaptı böyle bişey olmasa başka nasıl bu milete kendini acındırarak ciciş olmaya çalışacak.. 8 6 Yanıtla
  • MANSUR: AH CEM AH, SEN YAPMADIN TABİİ, YAPTIRDIN.... 8 5 Yanıtla
  • Chpli genç: Parali maasli aktrolleri uzan-dogan arasındaki kavgayı bilerek uzan adına sahte hesapla saldırmis belli 1takip edilmesi 2- trafik bahanesi 3-kiralik lüks araba sonuç :organizeli saray Gladyatörleri 9 3 Yanıtla
  • selfieee: yüzde birmilyon parmağı var :) 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.


Advertisement