Cem Yılmaz, Aldığı Telif Haklarıyla Youtube'dan Servet Kazandı - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz, Aldığı Telif Haklarıyla Youtube'dan Servet Kazandı

Cem Yılmaz, Youtube'dan aldığı telif haklarıyla 140 bin dolar kazanırken, 12 milyon 926 bin rakamıyla en çok izlenen videosu "Kadın ikna etmek için yaratılmış" oldu.

01.03.2016 15:07  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cem Yılmaz, Youtube'dan en çok telif alan Türk oldu. Yüksek izlenme sayılarına ulaşan standup'ları ünlü komedyene, sosyal paylaşım sitesi Youtube'dan tam 140 bin dolar kazandırdı.

12 MİLYON 926 BİN KEZ İZLENDİ

Cem Yılmaz'ın en çok ilgi gören gösterisi 12 milyon 926 bin kez izlenen ve 'CMYLMZ'nin içinde yer alan 'Kadın ikna etmek için yaratılmış' esprisi oldu. Ünlü komedyenin bu esprisini yine 'CMYLMZ' gösterilerinde yer alan 5 videosu takip etti.

Cem Yılmaz, Aldığı Telif Haklarıyla Youtube\'dan Servet Kazandı

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz, Aldığı Telif Haklarıyla Youtube'dan Servet Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • BENİM CUMHURBAŞKANIM ANAYASAYI KARARINA UYMUYOR VE: BENİM CUMHURBAŞKANIM ANAYASAYI KARARINA UYMUYOR VE SAYGI GÖSTERMİYORSA BEN NİYE KANUNLARA UYAYIM..İSYAN KAR. 34 8 Yanıtla
  • Sorunluadam: Bu adamın herseyi para espiriyi yapıyor ilk başta kendi gülüyor 16 4 Yanıtla
  • ANTİ AKP: CUMHURİYETİ DEMOKRASİYİ ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI ENKAZ OLARAK GÖREN AKP ZİHNİYETİ SİVİL DARBE YAPARAK CUMHURİYET SİSTEMİNİ BERTARAF ETME ADINA TEK ADAMLIK BAŞKANLIK CUNTACILIK OLİGARŞİ DİN ADINA SAHTE MEHDİLİK SAHTE HİLAFET VE SAHTE HALİFELİK DÜZENİ ALLAH İLE KANDIRMA ADINA MEMLEKETİ DAHA DA BİTAP VE HARAP EDEREK İNSANLARI OCUSUN BUCUSUN DEYİP BÖLEREK KUTUPLAŞTIRMAK SURETİYLE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKESİNDEN DAHA BETER BİR DURUMA SOKMAK ADINA BİAT EDEREK YEMİN İÇMİŞLERDİR... 3 7 Yanıtla
  • Gakkoş: Erdoğanla ne alaka ya bu haber? Tayyiple ilgili videoya yorum at. Ştt aloooo 3 6 Yanıtla
  • chp: Bahattin abi tam ölmüşmü 3 0 Yanıtla

Advertisement