Cem Yılmaz, Hayranları Tarafından Takibe Alındı - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz, Hayranları Tarafından Takibe Alındı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Bodrum tatilinde iki hayranı tarafından yakın markaja alınınca hayranlarıyla şakalaşıp fotoğraf çektirerek plajdan ayrıldı.

22.06.2016 09:42  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cem Yılmaz, bu yaz da tatilini Türkiye'nin en pahalı mülklerinin bulunduğu Bodrum-Cennet Koyu'ndaki yazlığında geçiriyor.Ünlü komedyen, önceki gün ise Bitez'deki Sarnıç Beach'teydi.

HAYRANLARI ABLUKAYA ALDI

Son dönemde çapkınlıklarıyla adından söz ettiren ve playboy'lara taş çıkaran Cem Yılmaz, tatil sezonunu her yıl olduğu gibi Bodrum'da açtı. Kafasını dinlemek için yakın arkadaşı Levent Köksal'la Bitez'e giden ünlü komedyeni, iki güzel hayranı ablukaya aldı.

FOTOĞRAF ÇEKTİRİP GİTTİ

Yılmaz, kendisini göz hapsine alan ve denize girdiği sırada yanına gelen güzellerle bir süre sohbet ettikten sonra kendini serin sulara bıraktı. Ünlü komedyen, denizden çıkmasını bekleyen hayranlarıyla fotoğraf çektirdikten sonra plajdan ayrıldı.

GÖBEKLİ CEM

Kış boyunca fazla kilolarından kurtulmak için düzenli olarak Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yapan Cem Yılmaz'ın çabalarının işe yaramadığı görüldü. Ünlü komedyen, iyice belirginleşen göbeğiyle objektiflere böyle takıldı.

MERDİVENDE KARŞILAŞTIĞI KADINLA ŞAKALAŞTI

Arkadaşlarıyla buluşan Yılmaz, yanına gelen hayranlarıyla fotoğraf da çektirdi.Cem Yılmaz, denizden çıkarken merdivende karşılaştığı sarışın güzelle de şakalaştı.

İşte Cem Yılmaz'ın Bodrum tatilinden fotoğraflar:

Cem Yılmaz, Hayranları Tarafından Takibe Alındı

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz, Hayranları Tarafından Takibe Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • doğruya doğru: Ramazan sana ne ifade ediyor halkın sanatçısı? biraz saygı... en azından sanatçı olarak bu sorumluluğu taşıyın... 4 6 Yanıtla

Advertisement