Cem Yılmaz'la Zafer Algöz, Twitter'da Laf Yarışına Girdi - Son Dakika
Spor

Cem Yılmaz'la Zafer Algöz, Twitter'da Laf Yarışına Girdi

Beşiktaşlı oyuncu Zafer Algöz, F.Bahçeli Cem Yılmaz'ın, "Beşiktaş'a şarkı hazırlıyormuş, 1-2 haftalık olsun, sonra biz devam ederiz." mesajına "Son sözümüzü söylemedik." cevabını verdi.

12.05.2015 19:20  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Fenerbahçeli Cem Yılmaz, Beşiktaş taraftarı olan Zafer Algöz'e gönderme yaptı. Algöz'den cevap gecikmedi!

Yakın arkadaşı Beşiktaşlı Zafer Algöz'e esprili bir göndermede bulunan Yılmaz, "Süper Lig'de her hafta lider değişiyor. Zafer Algöz ve ekibi de Beşiktaş için bir şarkı hazırlıyorlarmış, ben dedim ki uzun soluklu bir şarkı olmasın, öyle 1-2 haftalık olsun sonra devam ederiz. Ben uzun zamandır lig maçlarını izleyemiyorum, takımımı uzaktan destekliyorum, hayırlısı bakalım" dedi.

"BELGELERİMİ HAZIRLADIM BEKLİYORUM"

Fenerbahçe'yi her platformda desteklemeye çalıştığını dile getiren Yılmaz, "Fenerbahçe'nin Euroleague'deki başarısının çok önemli, onları izleyeceğim, destekleyeceğim. Hedef 1 Milyon projesi de çok önemli, ben de belgelerimi hazırladım bekliyorum" şeklinde konuştu.

ALGÖZ: SON SÖZÜMÜZÜ HENÜZ SÖYLEMEDİK

Bu sözlerin ardından ise Zafer Algöz'den cevap gecikmedi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından Cem Yılmaz'ın açıklamalarına karşılık verdi. Algöz, hesabından yazdığı mesajda, "Cem Yılmaz 'kısa süreli şampiyonluk şarkısı yapın abi' demiş. Lig henüz bitmedi Cemo, son sözümüzü söylemedik" ifadesini kullandı.

Cem Yılmaz\'la Zafer Algöz, Twitter\'da Laf Yarışına Girdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cem Yılmaz'la Zafer Algöz, Twitter'da Laf Yarışına Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • kazim: Cem yilmaz sana hic gülmüyorum ata demirer yana 5 ceker 1 19 Yanıtla
  • SERDAR: Oyum akp.ye 1 14 Yanıtla
  • hamido: Efendiler, Hristiyanlığı, Müslümanlığı, Budizmi bir yana bırakarak basitleştirilmiş ve herkes için anlaşılacak «birleşik bir dünya devleti» kurma hayalinin tatlı olduğunu inkâr edecek değiliz.Atatürk Nutuk:Syf:350 5 5 Yanıtla
  • Ahmet yılmaz: eee napak yani bizeneee cem yılmazdan ondan bundan 2 8 Yanıtla
  • FENERBAHCE: SAMPIYON FENER 3 6 Yanıtla
  • Bunlar kendilerini yesin: Şampiyon cimbomummmmmm 5 4 Yanıtla
  • ankara kartali: Adamsın zafer abi. 4 4 Yanıtla
  • ....: Asıl senin kimle ilgilenmediğinden bize ne Haberin başlığını görüyosun açıyosun geliyosun en alta kadar okuyosun üşenmiyosun yorum yazıyosun arıza mısın 5 0 Yanıtla
  • Murat: Son sözümüz ZAFER olsun?? 0 5 Yanıtla
  • vatandaş: Bahceliyi tebrik ediyorum evren vatan hainiydi darbe yaptı onu savunanın vekil olmaması lazim helede evren ülkücü katiliyken 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement