Cem Yılmaz Yeni Filmi İçin Survivor Duygu'yu Transfer Etti - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz Yeni Filmi İçin Survivor Duygu'yu Transfer Etti

Cem Yılmaz Yeni Filmi İçin Survivor Duygu\'yu Transfer Etti

Hep aynı oyuncu arkadaşlarıyla film çeken ünlü komedyen, son projesi 'Ali Baba ve 7 Cüceler' için Survivor yarışmacısı Duygu Bal ile anlaştı.

06.06.2015 09:14  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filmlerinde hep aynı oyuncularla çalıştığı gerekçesiyle eleştirilen Cem Yılmaz, son projesi 'Ali Baba ve 7 Cüceler' için sürpriz isimlerle anlaştı.

BİRÇOK YENİ İSİM VAR

Çekimleri Bulgaristan'ın başkenti Sofya'daki ünlü Nu Boyana Film Stüdyoları'nda başlayan, Zafer Algöz, Yosi Mizrahi ve Bahtiyar Engin'in de rol aldığı filmin diğer sürprizi ise voleybolcu Duygu Bal oldu.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ DE OLACAK

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Cem Yılmaz, ayrıca türkücü İzzet Altınmeşe ve oğlu Fırat Altınmeşe ile de anlaştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz Yeni Filmi İçin Survivor Duygu'yu Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ZEHRA,YI SEVEN ADAM: Halkımız hangi dizilerden ve filmlerden etkileniyorlar VE kimleri kendilerine örnek aliyorlar ACABA? Şimdiki ebeveynler kendi öz çocuguna,,annem,babam,ablam,abim,,diye hitap etmekte.Gencler hep sakal uzatiyorlar.Selamlaşırken kafaları tokuşturuyorlar.Ben utancimdan yerin dibine giriyorum.Dizi,film,sinema ,moda,müzik gibi seyler boştur. 2 2 Yanıtla
  • : Zehra'yı seven adam bir insan öz çocuğuna annem , babam demiyecekte ne diyecek ? 2 1 Yanıtla
  • Deruni TAMTÜRK: Nolur dişlerini kapa entel kuruntusu 1 1 Yanıtla
  • M. ADlGUZEL: Halkımız hangi dizilerden ve filmlerden etkileniyorlar VE kimleri kendilerine örnek aliyorlar ACABA? Şimdiki ebeveynler kendi öz çocuguna,,annem,babam,ablam,abim,,diye hitap etmekte.Gencler hep sakal uzatiyorlar.Selamlaşırken kafaları tokuşturuyorlar.Ben utancimdan yerin dibine giriyorum.Dizi,film,sinema ,moda,müzik gibi seyler boştur. 0 2 Yanıtla
  • Cemo: Lan 2 0 Yanıtla
  • hasan: Umarım güzel bir film olur da , zevkle seyrederiz. 0 0 Yanıtla

Advertisement