Cemaat'e Yönelik Operasyonda 4 Kişi Daha Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Cemaat'e Yönelik Operasyonda 4 Kişi Daha Serbest Bırakıldı

Cemaat'e yönelik operasyonda savcıya ifade veren, Hikmet Tombulca, Salih Asan, Engin Koç ve Samim Noyan serbest bırakıldı.

15.12.2014 21:59  Güncelleme: 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cemaat'e yönelik operasyonda savcıya ifade veren 4 kişi daha serbest bırakıldı. Böylece, serbest kalanların sayısı 11'e yükseldi. 18 şüphelinin sorgusu ise devam ediyor.

4 İSİM SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde savcı tarafından sorgusu yapılan, Samanyolu TV'de yayınlanan "Şefkat Tepe" dizisinin hikaye yazarı Hikmet Tombulca ile "Tek Türkiye", "Şefkat Tepe" ve "Sungurlar" adlı dizilerin yapımcısı Salih Asan, "Sungurlar" dizisinin yönetmeni Engin Koç ve "Şefkat Tepe"nin senaristi Samim Noyan bu akşam serbest bırakıldı.

SERBEST BIRAKILANLARIN SAYISI 11'E YÜKSELDİ

Böylece, dün sabah başlayan operasyonda şimdiye kadar serbest bırakılanların sayısı 11'e yükseldi. 18 kişinin sorgusu ise devam ediyor. Sorgulamaları 2 savcı yürütüyor. Bugün Gazetesi yazarı Nuh Gönültaş ile Emniyet Amiri Mustafa Kılıçarslan ise henüz yakalanamadı. Nuh Gönültaş'ın operasyondan bir gün önce yurtdışına çıktığı iddia ediliyor.

ŞU ANA KADAR KİMLER SERBEST KALDI?

Operasyonun başladığı 14 Aralık'tan itibaren serbest bırakılan isimler şöyle; Gazeteci Hüseyin Gülerce, İlahiyatçı Yazar Ahmet Şahin, Tek Türkiye dizisinin senaristleri Ali Kara, Makbule Çam Elamdağ, Elif Yılmaz, Ebru Şenvardar ve dizinin yönetmeni Naci Çelik Berksoy, "Şefkat Tepe" dizisinin hikaye yazarı Hikmet Tombulca, "Tek Türkiye", "Şefkat Tepe" ve "Sungurlar" adlı dizilerin yapımcısı Salih Asan, "Sungurlar" dizisinin yönetmeni Engin Koç ve "Şefkat Tepe"nin senaristi Samim Noyan serbest bırakıldı

Cemaat\'e Yönelik Operasyonda 4 Kişi Daha Serbest Bırakıldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cemaat'e Yönelik Operasyonda 4 Kişi Daha Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • fethiyeli: dagdakilerle ugraşşanıza , tabi yemiyor. ama gazeteci televizyonculara gücünüz yetiyor. ülke ne hale geldi 2 0 Yanıtla
  • Welat azad kobani: yorumsuzzzzz 0 0 Yanıtla

Advertisement