Cemil Çiçek: Belirsizliğin Toplumun Her Kesiminde Olumsuz Yansımaları Var - Son Dakika
Güncel

Cemil Çiçek: Belirsizliğin Toplumun Her Kesiminde Olumsuz Yansımaları Var

Cemil Çiçek: Belirsizliğin Toplumun Her Kesiminde Olumsuz Yansımaları Var

Tbmm eski Başkanı ve Ak Parti Ankara 2'nci Bölge Milletvekili adayı Cemil Çiçek, Kazan İlçesi'nde muhtarlarla bir araya geldi, esnafı ziyaret etti.

27.10.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tbmm eski Başkanı ve Ak Parti Ankara 2'nci Bölge Milletvekili adayı Cemil Çiçek, Kazan İlçesi'nde muhtarlarla bir araya geldi, esnafı ziyaret etti. Çiçek, "7 Haziran'dan bu tarafa bir belirsizlik var. Bu belirsizlik toplumun her kesimine olumsuz yansımaları var" dedi. Çiçek, İpek Medya grubuna kayyum ataması yapılmasına yönelik bir soruya ise "Benim konumum dışında, o konulara girmem' yanıtını verdi.

Muhtarlarla yaptığı toplantının ardından esnafı da gezen Cemil Çiçek, en çok sevdiği türküyü 'Gaza niye gelmedin, söze niye gelmedin' esperisi, salonda gülüşmelere neden oldu. Muhtarla bir araya geldikten sonra yapımı tamamlanan ve açılışa hazırlanan Kazan Belediyesi yeni hizmet binasını gezen Cemil Çiçek, burada Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ten yeni bina hakkında bilgi aldı. Çiçek, ziyaretin ardından belediye çıkışı basın mensuplarının sorularını cevapladı. Çiçek, İpek Medya gurubuna kayyum atanması hakkında bir soruya, "Benim konumun dışında. Ben o konulara girmem. Yargıya intikal etmiş konularla ilgili bugüne kadar hiçbir açıklama yapmadım, o konu ile ilgili de yapmam" dedi. Çiçek, seçim sonucuna yönelik soruya ise "Ben anket yapmam, kendim anketörüm zaten. Vatandaşın kendisi bir şeyler söylüyor. Tahminin iyi olacak işte" dedi.

Cemil Çiçek, ziyaretlerini seçim nedeniyle yaptığını, muhtarlarla, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüştüğünü belirterek, "Çünkü bunlar demokrasinin temel taşlarıdır. O nedenle ülke meselelerini, Türkiye meselelerini konuşuyoruz. 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için ne kadar önemli olduğunu ifade etmeye çalışıyoruz. Seçime katılım ne kadar yüksek olursa, demokrasinin kurumsallaşması da o nispette güçlü olur. Çünkü dünyada birçok ülkede seçim yapılıyor. Mesela Mısır'da seçim yapıldı, katılım yüzde 25. Bu iyi bir görüntü değil. Çok şükür vatandaşımız bu güne kadar hep yüksek katılım gösterdi. İnşallah bu defa da 7 Haziran'dan daha yüksek bir katılım olur. Bunu bekliyoruz, rica ediyoruz. 7 Haziran'dan bu tarafa bir belirsizlik var. Bu belirsizlik toplumun her kesimine olumsuz yansımaları var. Ekonomik hayatta, ticari hayatta, esnafın hayatında, hepimizin hayatında bu belirsizlik beraberinde birçok sorunda getirir. İnanıyoruz ki 1 Kasım seçimlerle beraber yeni bir sayfa, bu belirsizlik ortadan kalksın" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cemil Çiçek: Belirsizliğin Toplumun Her Kesiminde Olumsuz Yansımaları Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement