"Cemile Sultan Korusu", Yaza Merhaba Diyor - Son Dakika
Güncel

"Cemile Sultan Korusu", Yaza Merhaba Diyor

Düğün ve davetlerin vazgeçilmez mekânı Cemile Sultan, ilkbahar-Yaz sezonunu muhteşem bir etkinlikle açıyor.

30.04.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 Mayıs günü tarihinde, moda ve stil danışmanı Esra Seziş Kiğılı'nın kreatörlüğünde, 10 markanın katıldığı tesettür, abiye ve gelinlik defilesi Tarz-ı Bahar seçkin konukların ve markaların katılımıyla gerçekleşecek. Defilenin yanı sıra "Mücevher Defilesi" ve "Hüsn-ü Hat" sergisini açılışı da gerçekleşecek.

Lisans eğitiminin ardından özel ilgi alanı olan moda ve styling üzerine yoğunlaşan ve ardından renklerin dili ve renk analizi, İstanbul Moda Akademisi (İMA)'da Stil Danışmanlığı, styling ve Moda Editörlüğü eğitimlerini alan Esra Seziş Kiğılı, defilenin düğün sezonu öncesi, özellikle kadınlardan büyük ilgi göreceğini belirtiyor.

Türkiye'de ilk kez bu kadar kapsamlı düzenlenen karma tesettür, abiye ve gelinlik defilesi olma özelliğini taşıyan Tarz-ı Bahar Defilesinde, özellikle muhafazakâr kesimin yakından tanıdığı marka ve tasarımcılar yer alıyor. Muhafazakâr şıklığın modern yorumu, renk analizleri ve moda stil önerileri hakkında bilgi sahibi olma fırsatı bulacak konuklar, Türk muhafazakâr modasını ilk kez bu kadar detaylı bir defile ile izleme şansı yakalayacak.

Chamay, Çizgisel Moda, Dayı Butik by Önder Özkan, Hilal Oğuzkan, Kemal Aydın by Safiye Ekiz, Nur Yaman Karadeniz, Perihan Mataracı, Pınar Akşam, Reyhan Turhan'ın son kreasyonları, Talip Demir'in koreografisi ünlü mankenler tarafından sunulacak.

Podyumda Özge Ulusoy ve Chloe olacak. Etkinliği Elif Güvendik sunacak.

Sunuculuğunu Elif Güvendik'in yapacağı ve saat 14.00'de başlayacak Tarz-ı Bahar Defilesinin öne çıkan mankenleri, Özge Ulusoy ve Chloe olacak. Ayrıca aralarında, Nutkun Tezcan, Cansın Önalan, Ayşe Tanrıverdi, Ayca Kuru, Zeynep Demirel, Cansu Vatansever, Aylin Nurbay, İkbal Gürtuna, Tatiana gibi profesyonel isimlerin bulunduğu 18 manken de podyumda yer alacak.

Misafirler, havuz üzerine kurulan özel platformda, çok özel bir koreografi ve müzik eşliğinde boğazın eşsiz manzarası ile birlikte harika bir şova tanıklık edecekler.

Ünlü hat sanatçısı Hasan Çelebi'nin eserleri, Hüsn-ü Hat sergisinde!

Cumartesi günü defile öncesi, saat 13.00'de Hüsn-ü Hat sergisi açılışı gerçekleşecek. Sergide sanat meraklılarının ve özellikle de hat koleksiyoncularının yakından tanıdığı, usta hat sanatçısı Hasan Çelebi'nin eserleri sergilenecek. Serginin iş, sanat ve siyaset dünyasından renkli isimleri ağırlaması bekleniyor.

"Mücevherin Büyüsü"

Saat 15.00'de "İstanbul'un güzelliğinden ilham alan" mücevher defilesi başlayacak. En değerli ve en kusursuz taşların özenle seçilip, klasik ve geleneksel yöntemlere nazikçe işlendiği değerli tasarımlar yine ünlü mankenlerin üzerinde beğeniye sunulacak. Uzman mücevhercilerinin ellerinden geçerek işlenen aynı zamanda yenilikçi modellerinin sergileneceği defilenin konsepti, "Mücevher'in Büyüsü" olacak.

Aynı gün 15.30'da Sultan Köşk'te AKİKAD (Aktif İş Kadınları Derneği) Yazar Ataner Yıldırım ile birlikte Kadın ve Mutluluk konulu bir panelde buluşacak. İsteyen misafirleri bu paneli de izleyebilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Cemile Sultan Korusu', Yaza Merhaba Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement