Çemişgezek'te 2 Bin 500 Çam Fidanı Toprakla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Çemişgezek'te 2 Bin 500 Çam Fidanı Toprakla Buluştu

Çemişgezek\'te 2 Bin 500 Çam Fidanı Toprakla Buluştu

Tunceli'nin Çemişgezek İlçe Kaymakamlığı 2 bin 500 çam fidanını toprakla buluşturdu.
Çemişgezek Kaymakamlığı, ilçe girişindeki ormanlık alanda ve feribot iskelesi civarındaki alanda 2 bin 500 çam fidanını toprakla buluşturdu.

29.11.2013 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'nin Çemişgezek İlçe Kaymakamlığı 2 bin 500 çam fidanını toprakla buluşturdu.

Çemişgezek Kaymakamlığı, ilçe girişindeki ormanlık alanda ve feribot iskelesi civarındaki alanda 2 bin 500 çam fidanını toprakla buluşturdu. Çemişgezek Kaymakamlığı bünyesinde 'Toplum Yararına Çalışma Projesi' kapsamında çalışan işçiler tarafından dikimi gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmasına öğrencilerde katıldı. Öğrencilere fidan dikiminin nasıl yapılması gerektiği konusunda ve ağaçlandırmanın önemi konusunda bilgiler verildi.

Ağaçlandırmanın ve ormanların önemine dikkat çeken Çemişgezek Kaymakamı Soner Kırlı, "Ormanlar yeryüzünün akciğerleridir. 2 bin 500 çam fidanımızı toprakla buluşturduk. Fidan dikmekten öte öncelikli olarak çocuklarımıza ağacı sevdirmek, doğayı sevdirmek, dikilen fidanları korumak çok daha önemli. Fidan dikmeyi sıradan bir faaliyet olarak değil, kutsal bir görev olarak üstlenmeliyiz. Önümüzdeki uygun zamanlarda tekrardan ağaçlandırma çalışmalarımızı sürdürmeyi planlıyoruz" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çemişgezek'te 2 Bin 500 Çam Fidanı Toprakla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement