Çemişgezek'te "Vatan ve Bayrak Sevgisi" Konulu Söyleşi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Çemişgezek'te "Vatan ve Bayrak Sevgisi" Konulu Söyleşi Düzenlendi

Çemişgezek\'te "Vatan ve Bayrak Sevgisi" Konulu Söyleşi Düzenlendi

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde lise düzeyindeki gençlere yönelik "Vatan ve Bayrak Sevgisi" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

03.11.2016 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde lise düzeyindeki gençlere yönelik "Vatan ve Bayrak Sevgisi" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Çemişgezek İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen söyleşiye çok sayıda Lise düzeyinde genç katıldı. Gençlik Merkezi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen programda, Munzur Üniversitesi Öğretim Görevlisi Furkan Karahüseyinoğlu, gençlerle yaptığı söyleşide, milli ve manevi değerler üzerinde durarak vatan ve bayrak sevgisinin üç ana temel üzerine bina edildiğini belirtirken, bunlardan birisinin aile, birisinin din, diğerinin de vatan olduğunu söyledi. Geleceğe sahip çıkmanın en önemli yolunun, saygıyı elden bırakmadan aileye, vatana, bayrağa ve dini değerlere sahip çıkmaktan geçtiğini belirten Karahüseyinoğlu, 15 Temmuzun bir milletin üzerindeki tozu silkelediği gün olduğunu, milletin bu şahlanışının Türkiye'nin süper güç olma yolundaki güçlü bir adımı olduğuna vurgu yaparak, vatana ve bayrağa sahip çıkmanın kutsal bir görev olduğunu ifade etti.

Çemişgezek Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Ayna ise ilçe gençliği için çeşitli faaliyetler düzenlediklerini ve planladıkları çeşitli faaliyetlerinin olduğuna değinerek, "İlçe gençlik merkezi olarak gençlerimizle Vatan ve Bayrak sevgisi üzerine bir söyleşiyi gerçekleştirdik. Munzur Üniversitesi'nde Öğretim elemanı Furkan Karahüseyinoğlu beyefendi gençlerimize bu değerlerimizin önemiyle ilgili güzel bir söyleşi yaptı. Özellikle, 15 Temmuz 'un anlamını onlara anlatırken, milletimizin o diriliş ruhunu gençlerimizde diri tutmaya çalıştık" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çemişgezek'te 'Vatan ve Bayrak Sevgisi' Konulu Söyleşi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement