Cemiyet, Çocuklar için Podyuma Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Cemiyet, Çocuklar için Podyuma Çıkıyor

Cemiyet, Çocuklar için Podyuma Çıkıyor

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği yararına cemiyet hayatının genç temsilcileri, " Çocuklar Aşkına" sosyal sorumluluk projesine yeniden hazırlanıyor .

05.04.2014 10:39  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü Marriott Oteller Zinciri'nin tüm dünyada değişen yüzünün ilk örneklerinden olan İstanbul Marriott Hotel Şişli'nin ev sahipliğinde, stil ikonlarının tercih ettiği markaları bünyesinde barındıran Harvey Nichols defilesi 17 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşecek. Lüks saat ve mücevher markalarının Türkiye'deki öncüsü Tektaş firması, koleksiyonerler için hazırlanan özel ve limitli parçalarını defilede sergileyecek. Güzelliği ve mutluluğu değerli kılan Lancôme ürünleriyle defilede son trend makyajlarını uygulayacak. Araba tutkunlarının vazgeçilmez markası Porsche yeni çıkan SUV modeli Macan'i davetlilerin beğenisine sunarak gecede yer alacak.

Ünlü sanatçı Yalın, proje için özel bestelediği "Çocuklar Aşkına" şarkısını iki kurumun çocuklarıyla birlikte seslendirerek projeye destek olacak.

Koruncuk Vakfı Başkan Yardımcısı Berrin Yoleri'nin öncülüğünde organize edilen etkinlik, Demet Sabancı Çetindoğan, Didem Çapa, Feryal Gülman, Merih Turan, İdil Fırat, Beyza Arslan, Gül Gölge Saygı, Yasemin Masis, Elif Erez ve Begüm Eyilik' in destekleriyle gerçekleşiyor.

Defilenin koreografisini Öner Övez ve ekibi, stylingi Hakan Öztürk, saç tasarımlarını No:21 İbrahim Zengin, teknik donanımını ise Staras'ın gönüllü olarak üstlendiği projenin basın ve halkla ilişkilerini Inhouse İletişim yürütüyor.

Tüm geliri TÜRKİYE KORUNMAYA MUHTAÇ ÇOCUKLAR VAKFI ve YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ'ne bağışlanacak defilede, Adilcan Benardate, Ali Arıkonmaz, Ali Murat Kutvan, Ali Saygı, Alp Mızraklı, Alp Şen, Arya Doğulu, Aslan Kemal, Aslıgül Orman, Ateş Atilla, Begüm Eyilik, Begüm Gazioğlu, Begüm Karadayı, Begüm Şen, Buse Yoleri, Can Fırat, Cansu Alp, Cengizhan Ayan, Ceylan Kendir, Defne Tanık, Defne Tiftik, Deniz Sanal, Deren Okçu, Dila Bulut, Dila Özer, Ece Doğulu, Ece Kerimoğlu, Ece Kıral, Emil Ata Güzeliş, Emir Saygı, Emre Çüngüşlügil, Gül Gölge Saygı, Hasan Şer, Ilgın Dalan, İdil Fırat, Kağan Yurttaş, Kerim Hitay, Kevin İlyas Ata Güzeliş, Lara Türker, Leyla Çiftkurt, Lidya Eman, Mehmet Arıkonmaz, Mert Yoleri, Merve Haşhaş, Merve Üstünel, Minel Karakaşlı, Muratcan Arslan, Naz Kıral Günday, Nazlı Orman, Nazlı Soylu, Nazlı Yazıcı, Nida Bulut, Özge Akyiğit, Seba Güceylioğlu, Seray Kurt, Sinem Akay, Tuğana Savgı, Tumay Özkök, Yasemin Külür, Yasemin Masis, Yasmin Karadayı ve Yıldız Özer olmak üzere toplam 63 gönüllü "Çocuklar Aşkına" podyumda yürüyecek isimler arasında yer alıyor.

Ailesi olmayan veya terk edilmiş çocukların aile ortamında sağlıklı gelişmeleri, eğitim ve öğretim görmeleri, kişisel yeteneklerini geliştirmeleri, geleceğe hazır ve topluma faydalı bireyler olmaları için çalışan Koruncuk Vakfı ve ülkemizin geleceği açısından önemli projeler gerçekleştiren Türkiye'deki genç yaratıcı beyinlerin geleceğinin aydınlatılmasında çok önemli rolü olan Yaratıcı Çocuklar Derneği'ne destek olmak için defile biletleri satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cemiyet, Çocuklar için Podyuma Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement