Cemiyetler Birleşme Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Cemiyetler Birleşme Protokolü İmzaladı

Cemiyetler Birleşme Protokolü İmzaladı

Samsun'da iki gazeteciler cemiyeti başkan ve yardımcıları, meslek büyüğü Necdet Uzun'un başkanlık ettiği toplantıda, birleşme protokolü imzaladı.

18.11.2015 11:40  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da iki gazeteciler cemiyeti başkan ve yardımcıları, meslek büyüğü Necdet Uzun'un başkanlık ettiği toplantıda, birleşme protokolü imzaladı. İki cemiyet, kurulacak komisyonun belirleyeceği üyelerle olağanüstü genel kurula gidecek.

Gazeteciler Cemiyetleri Onursal Başkanı Necdet Uzun başkanlığında gerçekleşen iki cemiyetin birleştirilmesi toplantısına, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Yusuf Ziya Çakır ile Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Serdar İpek katıldı.

Tarafların yanı sıra iki cemiyetin Onursal Başkanı Necdet Uzun'un da imzaladığı protokole göre, iki cemiyetin üyelerinin değerlendirilmesi, Mehmet Yazıcı, Mahmut Erdoğan, Yusuf Ziya Çakır, Serdar İpek, Osman Kara, Avni Demir, İsmail Başaran, Mustafa Bayraktar, Hayati Kaynar, Salim Sürmeli ve Ragıp Göker'den oluşacak komisyon tarafından gerçekleştirilecek.

Cemiyetlerin birleştirilmesine öncülük eden onursal başkan Necdet Uzun, camiada birlik ve beraberliğin sağlanması için özveride bulunulması gerektiğini belirterek, iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı iki cemiyet başkanını kutladı.

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, sevgi ve saygının yeniden tesis edileceği bir ortamın oluşturulması için gayret gösterdiklerini belirterek, "Birleşme konusunda ağabeylik yapan Necdet Uzun'a ve bu bütünlüğü sağlamak için elini taşın altına koyan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan da, Samsun basınının tarihine geçecek bu adımının Türkiye'ye örnek olacaklarını belirterek, "Bu süreçte bizlere desteğini veren Onursal Başkanımız Necdet Uzun'a, yönetim kurulu üyelerimiz ve gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cemiyetler Birleşme Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement