KUZEY GÜNEY SON BÖLÜM SEZON FİNAL FRAGMANI TIKLA İZLE - Son Dakika
Medya

KUZEY GÜNEY SON BÖLÜM SEZON FİNAL FRAGMANI TIKLA İZLE

KUZEY GÜNEY SON BÖLÜM SEZON FİNAL FRAGMANI TIKLA İZLE

Kuzey Güney 80. bölümü ile hayranlarına veda ediyor. Kuzey Güney 80. Final Bölüm Fragmanı İzle, Kuzey Güney Son Final Fragmanı İzle...

26.06.2013 08:28  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy baş rolde oynadığı Kuzey Güney dizisi ekranlara veda ediyor. Düğün öncesi tatile çıkan Kuzey ve Cemre, mutluluk dolu günler geçiriyor. Cemre'nin uzak bir hayali gerçekleşir. Bugüne kadar yaşadıklarının yorgunluğunu atmak üzere tatile çıkarlar. Düğün öncesi, keyifli günler onları beklemektedir. Handan'ın telefonu, Kuzey'e geride bıraktıkları dünyayı hatırlatmaya yeter.

Kuzey ve Cemre'nin birlikte olduğunu bilmek Güney'in canını eskisinden daha çok yakmaktadır. Bir yandan da Komiser Şeref'in nefesini sürekli ensesinde hisseden Güney iyice bunalır. Sıkıştığı çemberden kurtulması için, gereken yardımı hiç ümit etmediği birinden alır.

Ancak intikam duygusu, özgürlüğünden daha ağır basar. Güney, Kuzey'le Cemre'nin evliliklerine engel olmak için son ana kadar beklemeye karar verir.Sahip olduğu her şeyi kaybeden Ebru Sinaner, Banu'yla birlikte yurtdışında yeni bir hayata başlamak için hazırlıklarını sürdürürken, Banu'nun tutunduğu son dal da kırılır.Güney'den saklanan sırrı öğrenen Kuzey, ona ulaşmaya çalışırken, Güney gizlendiği köşede büyük güne hazırlanmaktadır.Zeynep de Cemre'nin mutlu gününe gölge düşürmek için kendince bir plan yapar. Zeynep'in bu son hamlesi Cemre'yi çileden çıkarır.

Cemre hayatının en güzel gününe gözlerini açtığında, Kuzey günler sonra Güney'e ulaşır. Güney hayatının en büyük şokunu yaşarken, Kuzey'in kapısı gerçeğe açılır.


Peki Kuzey Güney 79. bölümde neler yaşandı? İşte cevabı:

Cemre'nin uzak bir hayali gerçekleşir. Bugüne kadar yaşadıklarının yorgunluğunu atmak üzere Kuzey ve Cemre birlikte tatile çıkarlar. Düğün öncesi, keyifli günler onları beklemektedir. Handan'ın telefonu, Kuzey'e geride bıraktıkları dünyayı hatırlatmaya yeter.

Kuzey ve Cemre'nin birlikte olduğunu bilmek Güney'in canını eskisinden daha çok yakmaktadır. Bir yandan da Komiser Şeref'in nefesini sürekli ensesinde hisseden Güney iyice bunalır. Sıkıştığı çemberden kurtulması için, gereken yardımı hiç ümit etmediği birinden alır. Ancak intikam duygusu, özgürlüğünden daha ağır basar. Güney, Kuzey'le Cemre'nin evliliklerine engel olmak için son ana kadar beklemeye karar verir.

Sahip olduğu her şeyi kaybeden Ebru Sinaner, Banu'yla birlikte yurtdışında yeni bir hayata başlamak için hazırlıklarını sürdürürken, Banu'nun tutunduğu son dal da kırılır.

Güney'den saklanan sırrı öğrenen Kuzey, ona ulaşmaya çalışırken, Güney gizlendiği köşede büyük güne hazırlanmaktadır.

Zeynep de Cemre'nin mutlu gününe gölge düşürmek için kendince bir plan yapar. Zeynep'in bu son hamlesi Cemre'yi çileden çıkarır.

Cemre hayatının en güzel gününe gözlerini açtığında, Kuzey günler sonra Güney'e ulaşır. Güney hayatının en büyük şokunu yaşarken, Kuzey'in kapısı gerçeğe açılır.
78. bölümde Kuzey gözaltına alınmıştı

Kuzey gözaltına alınıyor

Güney'e kurulan tuzağa düşen Kuzey, cinayet şüphesiyle gözaltına alınıyor. Güney'e kurulan tuzağa düşen Kuzey, cinayet şüphesiyle gözaltına alınır. Kuzey'in, Sümer Tezkan'la olan eski husumeti, aleyhine olan en önemli durum olarak bir kez daha karşısına çıkar. Cemre'nin en büyük korkusu Kuzey'in kendini ifade edememesidir.
Tam datarihi yaklaşırken, Kuzey'in başına gelen bu olay, Güney için bulunmaz bir fırsattır. Cemre'nin canını yakmak için onun korkularını besler. Kendisine oynanan oyunu çözmek yerine zamanını yine Cemre ve Kuzey'in arasını açmak için kullanır. Boşa harcanan her dakika gerçek katilin işine yaramaktadır. Cinayet mahallinde bulunan delil bir anda soruşturmanın seyrini değiştirir. İbre Güney'den yana döndüğünde, Kuzey yine kardeşinin arkasında durur. Güney'in ifadesi dikkatleri Sinanerler'in köşküne çeker.
Ebru Sinaner korkunç gerçekle yüzleştiğinde Barış çoktan ortadan kaybolmuştur. Bu arada kendisinden haber alınamayan tek kişi Barış değildir. Cinayet yerinde bulunan delil hakkında bilgi verecek en önemli tanık Simay da kimsenin tahmin edemeyeceği bir yerde ölüm kalım savaşı vermektedir. Güney için işler giderek zorlaşırken, Kuzey onu kurtarmak içingözünü kırpmadan elini yine ateşe uzatır.

Son Dakika Medya KUZEY GÜNEY SON BÖLÜM SEZON FİNAL FRAGMANI TIKLA İZLE - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement