Samsun'da Cenaze Yolunda Kaza: 1 Ölü, 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Cenaze Yolunda Kaza: 1 Ölü, 10 Yaralı

Samsun\'da Cenaze Yolunda Kaza: 1 Ölü, 10 Yaralı

Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

21.06.2014 09:57  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Kaza, Terme ilçesi Akçay mevkisinde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Bafra'dan Trabzon'un Of ilçesine bir yakınlarının cenazesine gitmek üzere yola çıkan Hızır İlyas Çordanoğlu idaresindeki 55 JH 918 plakalı minibüs, Akçay'a geldiğinde kontrolden çıkarak takla attı. Bölünmüş yolda orta refüjü de geçen minibüs, karşı şeride geçerek durabildi.

Hurdaya dönen araçta 80 yaşındaki Mustafa Keskin olay yerinde hayatını kaybetti. Feci kazada minibüste bulunan sürücü ile birlikte, Birsen Vural (51), Göksel Vural (31), Hanım Vural (58), Neşat Vural (55), Erhan Vural (30), Asena Keskin (16), Feyziye Keskin (11), Fatma Kul (52) ve Cemalettin Keskin (47) yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazada hafif şekilde yaralanan Erhan Vural, kaza sırasında uyuduğunu belirterek, "Nasıl oldu bilmiyorum. Büyük bir gürültüyle uyandım. Araç birkaç takla attıktan sonra durdu. Trabzon Of'a cenazeye gidiyorduk" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Cenaze Yolunda Kaza: 1 Ölü, 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mahmut VURAL: Keskin ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum geçmiş olsun. Allah c.c. bir daha bu acı olayı yaşatmasın inşaallah... 0 0 Yanıtla

Advertisement