Cenazesi Çuvalla Sırtta Taşınan Muharrem'in Ölümü Klibe Konu Oldu - Son Dakika
Güncel

Cenazesi Çuvalla Sırtta Taşınan Muharrem'in Ölümü Klibe Konu Oldu

Cenazesi Çuvalla Sırtta Taşınan Muharrem\'in Ölümü Klibe Konu Oldu

Van'ın Gürpınar'dz 2 yıl önce, yolların kardan kapalı olması nedeniyle hastaneye götürülemediği için hayatını kaybeden 1.5 yaşındaki Muharrem Taş bir klibe konu oldu.

29.02.2016 14:39  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Gürpınar İlçesi'nin Yalınca Mahallesi'ne bağlı Çalık mezrasında 2 yıl önce, hastalanan ve yolların kardan kapalı olması nedeniyle hastaneye götürülemediği için hayatını kaybeden 1.5 yaşındaki Muharrem Taş'ın ölümü bir klibe konu oldu. Vanlı sanatçı Kazım Bozova, klibinde Muharremin ölümünü konu alırken, klibinde bir kız çocuğunu oynattı.

Gürpınar İlçesi'ne bağlı Yalınca'ya bağlı Çalık Mezrası'nda, 1 Şubat 2014 gecesi yolların kardan kapalı olması nedeniyle zamanında hastaneye götürülemeyen Taş ailesinin 1.5 yaşındaki çocukları Muharrem hayatını kaybetti. Otopsi yapılmak üzere cenazesi ailesi tarafından 16 kilometre çuvalda taşınan minik Muharrem'in ölümü kamuoyunda büyük yankıya yolaçtı.

Muharremin ölümünden etkilenen Vanlı sanatçı Kazım Bozova da çocuğun ölümünü konu alan bir klip çekti. Yönetmenliğini Orhan An'ın yaptığı Kürtçe Befir Bari (Kar yağdı) adlı şarkının klibinde Muharremin ölümünü tekrar canlandıran Bozova, klibinde küçük bir kız çocuğunu oynattı. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cenazesi Çuvalla Sırtta Taşınan Muharrem'in Ölümü Klibe Konu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement