Cenazesine Gittikleri Kişiyle Yan Yana Defnedildiler - Son Dakika
Güncel

Cenazesine Gittikleri Kişiyle Yan Yana Defnedildiler

Çorum'un Alaca ilçesindeki trafik kazasında yaşamını yitiren 6 kişi, cenazesine gittikleri akrabalarıyla aynı mezarlıkta defnedildi.

16.06.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Alaca ilçesindeki trafik kazasında yaşamını yitiren 6 kişi, cenazesine gittikleri akrabalarıyla aynı mezarlıkta defnedildi.

Kayınpederinin cenazesine katılmak için Ankara'dan gelen İdris Doğan (42) yönetimindeki otomobilin tırla çarpışması sonucu yaşamını yitiren sürücü ile beraberindeki eşi Songül (40), çocukları Yusuf (2) ve Aydın Doğan (19) ile yakın akrabaları Güllü Yıldız (50) ve Orhan Dilmen'in (34) cenazeleri, yakınlarınca Alaca Devlet Hastanesi morgundan alındı.

İdris Doğan'ın dün akşam yaşamını yitiren kayınpederi Murat Dilmen'in (80) cenazesi de aynı morgdan alınarak, diğerleriyle birlikte ilçeye bağlı Büyükdona köyüne götürüldü. Kazada ölen 2 yaşındaki Yusuf Doğan'ın cenazesi ise annesi Songül Doğan ile aynı tabuta konuldu.

Dilmen ile kazada ölen 6 kişi için Büyükdona Şehit Ercüment Köse İlkokulu bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Doğan, Dilmen ve Yıldız aileleri ile yakınlarının yanı sıra Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş ile AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz'ün de katıldığı törende İlçe Müftüsü İhsan Caner, 7 kişi için ayrı cenaze namazı kıldırdı. Cenazeler, daha sonra köy mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Bu arada kazada yaralanan tır şoförü Okur'un tedavisinin Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürdüğü öğrenildi.

Kamil Okur'un kullandığı 05 RD 370 plakalı tır, Alaca- Zile karayolundaki İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki kavşakta İdris Doğan'ın yönetimindeki 06 AJ 797 plakalı otomobille çarpışmış, kazada otomobil sürücü İdris Doğan, eşi Songül, çocukları Aydın ve Yusuf Doğan ile yakın akrabaları Güllü Yıldız ve Orhan Dilmen olay yerinde hayatını kaybetmiş, tır şoförü Okur yaralanmıştı.

Kazada yaşamını yitirenlerin, otomobil sürücüsü Doğan'ın eşi Songül Doğan'ın babası Murat Dilmen cenazesi için Büyükdona köyüne gelmek için Ankara'dan yola çıktıkları belirtilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cenazesine Gittikleri Kişiyle Yan Yana Defnedildiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mus. inli. Lâdik. konya: ALLAH. CC kimseye böyleaci vermesin 0 0 Yanıtla

Advertisement