Cengiz Ergün: Manisaspor'da Değişim Şart - Son Dakika
Güncel

Cengiz Ergün: Manisaspor'da Değişim Şart

Ptt 1. Lig'e dönen Manisaspor'a geçen sezon büyük mali katkı veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulübün 18-25 Haziran'daki kongresinde mevcut yönetim yeniden göreve gelirse destek olmayacağını söyledi.

10.06.2016 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1. Lig'e dönen Manisaspor'a geçen sezon büyük mali katkı veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kulübün 18-25 Haziran'daki kongresinde mevcut yönetim yeniden göreve gelirse destek olmayacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor kongresinde Manisaspor ve eleştiri oklarının hedefi olan Başkan Abdullah Mergen'le ilgili konuşan Ergün, "Manisaspor'da değişim şarttır. Şeffaf, hesap verebilen bir yönetim gelmelidir. Eğer mevcut yönetim göreve gelirse destek olmayacağım" diyerek sert mesajlar verdi. Camiada Ergün'ün yeğeni Cenk Ergün'ün Manisaspor'da göreve talip olduğu konuşulurken Cengiz Ergün, kulübün yeni gelişmelere gebe olduğunu söyleyip Mergen'in kongrede tek aday olmayacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, "Manisaspor tarihinde ilk kez tuhaf bir şekilde bir cumartesi kongresi yapılıyor. Yani, 'Herkes hafta sonu tatile gitsin, kimseye kongreye gelmesin' diye bir düşünce hasıl olmuş. Geçtiğimiz sezon kulübe destek verdim ama zaman zaman benimle barışık görüntü sergileyen kulüp başkanı basın yoluyla her zaman beni yerden yere vurdu. Sonuçta herkes ektiğini biçecek. Artık değişim zamanı. Kongrede olacaklar şimdiden Manisa'ya hayırlı olsun. İnşallah güzel gelişmeler olacaktır. Seçilecek yönetim benim desteklediğim yönetim olacak diye söylemiyorum. Ben seçilecek şeffaf olan her yönetime destek olurum. Bu sene verdiğimiz destekle Manisaspor'u şampiyon yaptık, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cengiz Ergün: Manisaspor'da Değişim Şart - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement