Cengiz Göllü Uluslararası Voleybol Turnuvası Yarın Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Cengiz Göllü Uluslararası Voleybol Turnuvası Yarın Başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından, voleybolun efsanelerinden Cengiz Göllü adına bu yıl ikincisi düzenlenen Cengiz Göllü Uluslararası Bayanlar Voleybol Turnuvası yarın başlıyor.

02.10.2015 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından, voleybolun efsanelerinden Cengiz Göllü adına bu yıl ikincisi düzenlenen Cengiz Göllü Uluslararası Bayanlar Voleybol Turnuvası yarın başlıyor.

Bursa'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Voleybolun nabzının Bursa'da atacağını ifade eden Altepe, şöyle konuştu:

"Bu tür organizasyonları yapmak bizim için onur. Her zaman sporun en güzel organizasyonlarını yapmak istiyoruz. Güzel bir turnuva olacak. Bursa her konuda iddialı. En çok istediğimiz de sporda ismimizi dünyaya duyurmak. Bunun için de çalışıyoruz. Bu tür organizasyonları da sıkça yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz yıl tecrübe kazandık."

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını dile getirdi.

Turnuvanın geçen yıl olduğu gibi bu yıl da güçlü takımların katılımıyla gerçekleşeceğini belirten Şahin, "Bu, bizler adına sevindirici. Uluslararası alanda marka kentseniz, büyük adımlar atmak zorundasınız. Büyükşehir Belediyesi sayesinde bu tür organizasyonlar sürekli artarak devam ediyor" şeklinde konuştu.

Turnuvaya, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Atom Trefl Sopot (Polonya), RC Cannes (Fransa), Telekom Bakü (Azerbaycan) ve Proton Saratov (Rusya) takımları katılacak. Turnuvanın açılış maçı ise yarın saat 13.00'de Galatasaray ile Proton Saratov takımları arasında olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cengiz Göllü Uluslararası Voleybol Turnuvası Yarın Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement