Cengiz Topel Havalimanı'na 250 Hatlı Otobüsler Çalışacak - Son Dakika
Güncel

Cengiz Topel Havalimanı'na 250 Hatlı Otobüsler Çalışacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 5 Mayıs günü yeniden tarifeli uçuşlara başlayacak Cengiz Topel Havalimanı'na ulaşım için otobüs seferi ekledi.

04.05.2015 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 MAYIS SALI GÜNÜ BAŞLAYACAK

Cengiz Topel Havalimanı, 5 Mayıs Salı günü tekrar tarifeli uçuşlar için hizmet verecek. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi havalimanına vatandaşların ulaşımlarını sağlamak için otobüs hizmeti verecek.

UÇUŞ GÜNLERİNDE

Otobüs seferleri tarifeli uçuşların olduğu günlerde gerçekleşecek. Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Pazar günlerinde hizmet verecek seferler 250 hatlı otobüsle gerçekleştirilecek.

250 HATLI OTOBÜS HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı tarafından uygulanacak hizmet ile 250 numaralı otobüs Kirazlıyalı'dan Cengiz Topel Havalimanı'na saat 07.30'da hareket edecek. Aynı otobüs havaalanından saat 09.30'da Kirazlıyalı'ya gidecek.

TERMİNALE DE UĞRAYACAK

Seferler D-100'den devam ederek, Tütünçiftlik, Körfez, 95 Evler, Derince, Çenesuyu, Seka Devlet Hastanesi, Orduevi, Halkevi, Vilayet Durağı, 42 Evler, Kandıra Sapağı, Otogar, Kavakçılık, Yahya Kaptan, Goodyear ışıklar, Köseköy ve Uzunçiftlik güzergâhlarından Cengiz Topel Havaalanı'na yolcuları taşıyacak.

SEFER ÜCRETLERİ

Otobüs ücretleri ise İzmit merkez ve Kirazlıyalı güzergahına göre değişecek. İzmit–Havalimanı güzergahı için tam 2.70, indirimli 2.05, öğrenci 1.75 ve 7/24 akıllı bilet 2.95 TL olacak. Kirazlıyalı-Havalimanı güzergahında ise tam 4, indirimli 3, öğrenci 2.30 ve 7/24 akıllı bilet 4.25 TL olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cengiz Topel Havalimanı'na 250 Hatlı Otobüsler Çalışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement