Cenk İldem Çeyrek Finalde - Son Dakika
Spor

Cenk İldem Çeyrek Finalde

Dünya Güreş Şampiyonası’nın ilk gününde 98 kiloda Macar rakibi Balazs Kıss’ı teknik oyun üstünlüğü ile yenen Cenk İldem, çeyrek finale yükseldi.

07.09.2015 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Güreş Şampiyonası'nın ilk gününde 98 kiloda Macar rakibi Balazs Kıss'ı teknik oyun üstünlüğü ile yenen Cenk İldem, çeyrek finale yükseldi.

ABD'nin Nevada Eyaleti'indeki Las Vegas Kenti'nde başlayan Dünya Güreş Şampiyonası'nda 98 kiloda mindere çıkan Cenk İldem, Macar rakibi Balazs Kıss'ı teknik oyun üstünlüğü ile yenerek çeyrek finale çıktı. Mücadelede 2-0 öne geçen Cenk İldem ardından, rakibine bir ihtar verip yere yatırarak durumu 4-2 yaptı. Kıss daha sonra durumu eşitleyerek skoru 4-4 yaptı. Cenk iki kez ikişer puanlık oyun yaparak galip ayrılmasını bildi ve adını çeyrek finale yazdırdı.

İlk gün maçlarında Abdulsamet Günal ilk maçından galip 2. maçından mağlup, Emrah Süleyman Kuş ise karşılaşmadan mağlup ayrılınca, sadece Cenk İldem yoluna devam edebilmiş oldu. Abdulsamet Günal ile Emrah Süleyman Kuş, rakiplerinin alacağı galibiyetlere göre repesaj maçına çıkacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cenk İldem Çeyrek Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement