Ceo, İşadamı, Şarkıcı, Sporcu, Reklamcı, Fotoğrafçı, Sunucu Omü'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ceo, İşadamı, Şarkıcı, Sporcu, Reklamcı, Fotoğrafçı, Sunucu Omü'de Buluştu

Ceo, İşadamı, Şarkıcı, Sporcu, Reklamcı, Fotoğrafçı, Sunucu Omü\'de Buluştu

İdeallerine sarılmış ve başarıya ulaşmış isimler tecrübelerini aktarmak üzere "Bugün Günlerden Yarın” Projesi kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne(OMÜ) geldi.

07.04.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İdeallerine sarılmış ve başarıya ulaşmış isimler tecrübelerini aktarmak üzere "Bugün Günlerden Yarın" Projesi kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne(OMÜ) geldi.

Özellikle OMÜ'nün 40. yıl etkinlikleri haftasını seçen "Bugün Günlerden Yarın" ekibinde alanında başarılı olan ünlü isimler, Doğuş Otomotiv CEO'su Ali Bilaloğlu, pop yıldızı Gökhan Türkmen, milli tenisçi İpek Şenoğlu, Aret Vartanyan, reklamcı, gazeteci Fatoş Karahasan, iş adamı Semih Yalman, National Gographic fotoğrafçısı Kevin McLean ve proje ile hayallerini gerçekleştiren öğrenciler yer aldı. Konferansın sunuculuğunu ise Vatan Şaşmaz yaptı.

Road Show'da ideallerine sarılmış ve başarıya ulaşmış isimler tecrübelerini aktardı, birçok gence, yarınlar için ilham kaynağı oldu. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen organizasyona gençler yoğun ilgi gösterdi. Salona sığmayan gençler fuayede kurulan ekranlar aracılığı ile konferansı takip etme şansı yakaladı.

Türkiye'nin en önemli otomotiv şirketlerinden biri olan Doğuş Otomotiv'in CEO'su olan Ali Bilaloğlu'nun konuşması üniversite öğrencileri tarafından dikkatle takip edildi. Bilaloğlu, Almanya'da başlayan başarı hikayesinin nasıl geliştiğini, hangi eşikleri atladığını tek tek anlattı. Gençlere tavsiyelerde bulundu.

Şarkıcı Gökhan Türkmen, hayatının dönüm noktalarını, yarınlarına ışık tutan anları salonu dolduran hayranlarına anlatırken, 3 de sevilen şarkısını seslendirdi.

Türk spor tarihine 'grand slam' oynayan ilk kadın tenisçi olarak adını yazdıran İpek Şenoğlu, yalnız yürüdüğü başarılarla dolu kariyerinin mihenk taşlarını paylaştı. 5 aylık hamile olduğunu açıklayan sporcu seyircilerle esprili şekilde bu süreçte aldığı kilolarla ilgili sırrını da paylaştı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceo, İşadamı, Şarkıcı, Sporcu, Reklamcı, Fotoğrafçı, Sunucu Omü'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement