Cep Telefonu Hırsızı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Cep Telefonu Hırsızı Güvenlik Kamerasında

Eminönü’nde cep telefonu bayisine giren hırsızlık zanlısı, tezgahtarın diğer müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilerek 2 bin TL değerindeki cep telefonunu çaldı.

26.12.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eminönü'ndeki Doğubank Pasajı’nda bulunan bir cep telefonu bayisinde meydana gelen hırsızlık olayı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde önce iki yabancı uyruklu müşterinin içeriye girdiği, tezgahtarın da ilgisini onlara çevirdiği görülüyor.

Müşterilerini istedikleri cihazı almaları için diğer şubeye götüren tezgahtarın bu hamlesinden faydalanan zanlı içeriye giriyor. Önce etrafı süzen zanlı, dönüp kapıya bakıyor. Kimse gelmeyince masanın üzerindeki telefonu alıp iş yerinden çıkıyor.

Tezgahtarın müşteri ile ilgilenmek için diğer mağazaya geçtiğini belirten iş yeri sahibi Güven Yıldırım, “Zanlı herhalde gitmesini kolluyordu. Sinsice içeriye girerek cep telefonunu çaldı. Polisler geldi görüntüleri onlara da verdik. İnşallah biran önce yakalanır” dedi.  Hırsızlık zanlısının yakalanması için çalışma başlatıldı. 

MEHMET ALTUNIŞIK

Cep Telefonu Hırsızı Güvenlik Kamerasında
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cep Telefonu Hırsızı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement