Cephanelik Kömürlükteki Glock Marka Silah Kayıp - Son Dakika
Güncel

Cephanelik Kömürlükteki Glock Marka Silah Kayıp

Cephanelik Kömürlükteki Glock Marka Silah Kayıp

Suikast silahı olarak anılan silahın dolu şarjörü bulundu ancak kendi yok. Şüpheli çantayı polise ihbar eden ev sahibi kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

23.01.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suikast silahı olarak anılan silahın dolu şarjörü bulundu ancak kendi yok.

Şüpheli çantayı polise ihbar eden ev sahibi kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Eşinin ciddi hastalığı olduğu öğrenilen kadın ifadesinin ardından evine döndü.

Zeki GÜNAL - Çağatay KENARLI, İstanbul DHA

Beyoğlu Hasköy'deki bir gecekondunun kömürlüğünde ve çatı aralığında silahlar ve mühimmat bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Piripaşa Mahallesi Göktuğ Sokak'ta, yan taraftaki inşaatta çıkan gürültüden rahatsız oldukları için bir akrabalarının yanına giden Mehmet ve Kamer Bacacı adlı yaşlı çift, bugün eve döndüklerinde kömürlükteki mermi ve silah dolu sırt çantasını fark etti.

POLİSE İHBAR ETTİLER

Yaşlı çift, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri de, Olay Yeri İnceleme ve Terörle Mücadele Şubesi ile bomba imha uzmanı ekipleri çağırdı.

KÖMÜRLÜK VE ÇATISINDAKİ ARALIKTA

Ekipler tarafından gecekonduda yapılan ayrıntılı aramada, kömürlük ve çatı aralığında silahlar ile mühimmat buldu. Aramada, kömürlükte 1 adet el bombası, Kalaşnikof marka otomatik tüfek, bu silahlara ait 2 şarjör ve çok sayıda değişik çap ve markada fişek bulundu. Çatıda yapılan aramada ise 1 adet Uzi marka silaha rastlandı.

ŞARJÖRÜ VAR KENDİ YOK. GLOCK KAYIP

Arama sırasında ayrıca, mermi dolu bir şarjör de bulundu. Suikast silahı olarak bilinen Glock marka silahın kendisi ise aramalara rağmen bulunamadı.

Olay Yeri İnceleme, Terörle Mücadele ve bomba uzmanı polislerin detaylı incelemesinin ardından, bulunan silah, bomba, şarjör ve mermiler incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

EVİN SAHİBİ KADININ İFADESİNE BAŞVURULDU

Kömürlükteki çantada silah ve mermileri gören ev sahibi Kamer Bacacı ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Eşinin ciddi bir hastalığı olduğu öğrenilen kadın ifadesinin ardından evine döndü.

Polis ekiplerinin gecekondu ve çevresindeki aramaları da sona erdi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cephanelik Kömürlükteki Glock Marka Silah Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement