" Cepte Wi-Fi"Yi Tanıttı - Son Dakika
Güncel

" Cepte Wi-Fi"Yi Tanıttı

Vodafone Türkiye, içindeki SIM kartla Vodafone’nun 3G Süper İnternetini kablosuz bağlantıya çeviren "Vodafone Cepte Wi Fi"yi tanıttı.

11.04.2014 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Türkiye, içindeki SIM kartla Vodafone'nun 3G Süper İnternetini kablosuz bağlantıya çeviren "Vodafone Cepte Wi-Fi"yi tanıttı.

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, akıllı telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan müzikçalara kadar aynı anda 10 cihazı kablosuz olarak internete bağlayabilen Vodafone Cepte Wi-Fi, içindeki SIM kart aracılığıyla Vodafone'un çift taşıyıcılı 3G şebekesiyle 81 ilde Süper İnternet deneyimini yaşatıyor. Evde ya da dışarıda kullanılabilen Vodafone Cepte Wi-Fi 70 gramlık ağırlığı ve 4 saate ulaşan pil ömrüyle internet keyfinin her an her yerde sürmesini sağlıyor.

Ayda 6 GB internet paketiyle Wi-Fi bağlantı seçeneği olan her cihaza Vodafone'un 3G Süper İnternetini ulaştıran Cepte Wi-Fi'nin bilgi ekranı, internet kullanımını kolayca takip etme imkanı sunuyor. Apple Store ve Google Play Store üzerinden iOS ve Android'li cihazlara indirilebilen özel uygulamasıyla Cepte Wi-Fi'nin internet kullanımı akıllı cihazlar üzerinden ayrıntılı şekilde takip edilebiliyor.

Vodafone Cepte Wi-Fi'ye ayda 40 liraya sahip olunabiliyor. Vodafone'un özel kampanyasında ayrıca Türkiye'nin en popüler tabletlerinden Casper VIA hediyesi de bulunuyor. Vodafone Cepte Wi-Fi ile mobil internete kavuşan aboneler, ayda 2 lira ek ödemeyle Casper VIA tablete sahip oluyor. Casper ile her an her yerden dijital dünyaya bağlanılabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkanlarını abonelerimiz için kolaylaştıran teknolojiler geliştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Mobil internet özgürlüğünü abonelerimize yaşatmak için yenilikçi cihazlar geliştirerek, akıllı teknolojileri Türkiye'yle buluşturuyoruz. En son teknolojiyi dünyayla aynı anda abonelerimize sunma vizyonuyla, her an her yerden Vodafone'un 81 ilde kapsaması bulunan, çift taşıyıcılı 3G Süper İnternetine erişimi kolaylaştıran Vodafone Cepte Wi-Fi'yi abonelerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sadece 70 gram ağırlığındaki bu küçük cihaz, içindeki 6 GB internetiyle ister evde, ister dışarıda her an 10 farklı cihazı kablosuz olarak internete bağlayabiliyor. Ayda sadece 40 TL'ye mobil internet keyfi yaşatan Vodafone Cepte Wi-Fi ayrıca ayda sadece 2 TL ek ödemeyle Türkiye'nin yerli en popüler tableti olan Casper VIA'yı hediye ediyor. Bu vesileyle tüm abonelerimizi, her an her yerden 3G mobil internete erişerek çalışmayı ve eğlenmeyi kolaylaştıran Cepte WiFi ve Casper VIA tabletle tanışmak üzere Vodafone Cep Merkezleri'ne davet ediyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ' Cepte Wi-Fi'Yi Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement