Çerçioğlu, Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Çerçioğlu, Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı

Çerçioğlu, Aa\'nın \'Yılın Fotoğrafları\' Oylamasına Katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

19.12.2016 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

"Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında AA muhabirinden bilgi alan Çerçioğlu, haber, yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceledi.

Çerçioğlu, haber kategorisinde Emin Mengüarslan'ın çektiği " Ege'de kurtarma operasyonu", yaşam kategorisinde Jawad al Rifai'nin çektiği "Suriyeli çocuğun gözyaşları", spor kategorisinde ise Volkan Furuncu'nun çektiği "Muhammet Ali'nin vefatı" başlıklı fotoğrafları oy verdi.

Fotoğrafları çok beğendiğini belirten Çerçioğlu, emeği geçenlere teşekkür ederek özellikle savaş ve mülteci sorunlarını anlatan fotoğraflardan çok etkilendiğini bildirdi.

Çerçioğlu, "Anadolu Ajansı muhabirlerinin çektiği fotoğraflar gerçekten çok etkileyici. Özellikle Didim'de çekilmiş olan mülteci kurtarma fotoğrafı, yine aynı şekilde savaşta çocukların ne kadar acı çektiğini yansıtan bir fotoğraf karesi… Gerçekten insanın içi parçalanıyor. İnsanlık dramını anlatan çok etkileyici karelerdi, ben de çok etkilendim." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çerçioğlu, Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement