Çerçioğlu; "Bu Destekle 18 Saat Değil 24 Saat Çalışırım" - Son Dakika
Yerel

Çerçioğlu; "Bu Destekle 18 Saat Değil 24 Saat Çalışırım"

Çerçioğlu; "Bu Destekle 18 Saat Değil 24 Saat Çalışırım"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun katılımlarıyla yenileme çalışması bitirilen Kıbrıs Caddesi, Kurtuluş Mahallesi bölümü törenle trafiğe açıldı.

16.08.2016 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun katılımlarıyla yenileme çalışması bitirilen Kıbrıs Caddesi, Kurtuluş Mahallesi bölümü törenle trafiğe açıldı.

Aydın'ın Efeler İlçesi Kıbrıs Caddesi'nde doğal gaz döşenme çalışmaları kapsamında düzenlemeye gidilen caddenin Kurtuluş Mahallesi bölümü düzenlemesi bitirilerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun katılımlarıyla törenle trafiğe açıldı. Başkan Çerçioğlu çalışmalar sırasında yaşanan rahatsızlıklardan dolayı esnaf ve vatandaşlardan özür diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaptığı konuşmasında,"Yapım sürecinde evleriniz ve iş yerleriniz toz oldu, işleriniz aksadı bunun için hepinizden öncelikle çok özür diliyorum. Amacımız çevreyi güzeleştirip ve esnafımızın işlerini arttırıp daha yaşanabilir bir Aydın yaratmaktır. Cadde düzenlenmesi il birlikte 30 yıllık kanalizasyon alt yapısını yaptık. Düzenlemesini bitirdiğimiz caddemizin düzenlenmesi ve şekillenmesinde esnafımızın ve vatandaşlarımızın isteğine göre hareket ettik. Vatandaşımızın ve esnafımızın caddesine sahip çıkması, emek vermesi bizleri mutlu etti. Ben bu destekle 18 saat değil 24 saat çalışırım. Sizinle bu şekilde iletişim kurmak beni çok memnun etti. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Kitabımın önemli notlarından olacak"

Siyasete girdiği günden itibaren yaşadıklarını yazdığını ifade eden Çerçioğlu," 2002 yılından itibaren siyasetin içerisindeyim. Tabi ki bunlar sizin desteğinizle oldu çok teşekkür ediyorum. Siyaset dönemine başladığım dönemden itibaren anılarımın olduğu bir kitap yazıyorum. Başımdan geçen olayları, diyalogları ve neler yapıldığı içeren bir kitap olacak. Bu caddenin yapımında yaşadığım olayları yani esnafımızın göstermiş olduğu özveri, desteği ve sunmuş olduğu projeler beni çok etkiledi ve ileriki dönemlerde kitabımın en önemli notlarından biri olacaktır. Esnafımız caddemiz için sunduğu proje ve önerilerinden dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerçioğlu; 'Bu Destekle 18 Saat Değil 24 Saat Çalışırım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement